Christines degfria Västerbottenpaj

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Detta är en superenkel, supersmidig och supergod västerbottenpaj utan botten, gjord på endast 3 ingredienser förutom salt och peppar. Perfekt portionsstorlek och smidig att frysa…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Christines degfria Västerbottenpaj
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse5 minTillagning20 minTotalt25 min

Beskrivning - Information

Detta är en superenkel, supersmidig och supergod västerbottenpaj utan botten, gjord på endast 3 ingredienser förutom salt och peppar. Perfekt portionsstorlek och smidig att frysa in.

ANNONS

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 150 g riven västerbottenost
 2 ägg
 1 dl grädde
 Salt/peppar
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 °c vid varmluft, 220 vid vanlig ugn

2

Klä två portionsformar med bakplåtspapper

3

Fördela osten i de två formarna

4

Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar med en handvisp

5

Häll äggsmeten över osten och grädda i ca 20-25 min eller tills den rest sig och fått fin färg

6

Låt svalna innan servering

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 150 g riven västerbottenost
 2 ägg
 1 dl grädde
 Salt/peppar

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 °c vid varmluft, 220 vid vanlig ugn

2

Klä två portionsformar med bakplåtspapper

3

Fördela osten i de två formarna

4

Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar med en handvisp

5

Häll äggsmeten över osten och grädda i ca 20-25 min eller tills den rest sig och fått fin färg

6

Låt svalna innan servering

Christines degfria Västerbottenpaj

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida