Detta är en superenkel, supersmidig och supergod västerbottenpaj utan botten, gjord på endast 3 ingredienser förutom salt och peppar. Perfekt portionsstorlek och smidig att frysa in.
Sätt ugnen på 200 °c vid varmluft, 220 vid vanlig ugn
Klä två portionsformar med bakplåtspapper
Fördela osten i de två formarna
Häll äggsmeten över osten och grädda i ca 20-25 min eller tills den rest sig och fått fin färg
Låt svalna innan servering
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 °c vid varmluft, 220 vid vanlig ugn
Klä två portionsformar med bakplåtspapper
Fördela osten i de två formarna
Häll äggsmeten över osten och grädda i ca 20-25 min eller tills den rest sig och fått fin färg
Låt svalna innan servering