Christines Laxnuggets

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 2 röster - Betygsätt

Magiskt goda och frasiga nuggets som passar när som helst! De är dessutom enkla att göra.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
2018-03-01-06.10.01-1-01

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse20 minTillagning5 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Magiskt goda och frasiga nuggets som passar när som helst! De är dessutom enkla att göra.

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
ANNONS

 

Gör så här:

1

Skär varje lax bit i ca 5 bitar

2

Blanda ingredienserna till paneringen

3

Vänd laxen i paneringen, doppa sedan i ägg och sedan ytterligare en gång i paneringen.

4

Värm rapsolja i en kastrull med tjock botten och höga kanter. Fritera ca 4 bitar åt gången, ca 1-2 minuter tills paneringen är gyllenbrun.

5

Ta upp och låt rinna av på papper.

6

Servera med en god dipp och sallad

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Skär varje lax bit i ca 5 bitar

2

Blanda ingredienserna till paneringen

3

Vänd laxen i paneringen, doppa sedan i ägg och sedan ytterligare en gång i paneringen.

4

Värm rapsolja i en kastrull med tjock botten och höga kanter. Fritera ca 4 bitar åt gången, ca 1-2 minuter tills paneringen är gyllenbrun.

5

Ta upp och låt rinna av på papper.

6

Servera med en god dipp och sallad

Christines Laxnuggets
Profilbild för @lchfchristine

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida