Magiskt goda och frasiga nuggets som passar när som helst! De är dessutom enkla att göra.
Skär varje lax bit i ca 5 bitar
Blanda ingredienserna till paneringen
Vänd laxen i paneringen, doppa sedan i ägg och sedan ytterligare en gång i paneringen.
Värm rapsolja i en kastrull med tjock botten och höga kanter. Fritera ca 4 bitar åt gången, ca 1-2 minuter tills paneringen är gyllenbrun.
Ta upp och låt rinna av på papper.
Servera med en god dipp och sallad
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär varje lax bit i ca 5 bitar
Blanda ingredienserna till paneringen
Vänd laxen i paneringen, doppa sedan i ägg och sedan ytterligare en gång i paneringen.
Värm rapsolja i en kastrull med tjock botten och höga kanter. Fritera ca 4 bitar åt gången, ca 1-2 minuter tills paneringen är gyllenbrun.
Ta upp och låt rinna av på papper.
Servera med en god dipp och sallad