Christines Laxnuggets

3
Magiskt goda och frasiga nuggets som passar när som helst! De är dessutom enkla att göra.
Total tid:
25 minuter
Servings: 2
Ingredienser
Panering
- ca 1-2 dl finriven parmesan
- ca 1 dl skalade sesamfrön
- ca 3 msk pofiber
- salt
- nymalen svartpeppar
Fisken
- 4 st portionsbitar lax
- 2 st ägg
Instructions
- Skär varje lax bit i ca 5 bitar
- Blanda ingredienserna till paneringen
- Vänd laxen i paneringen, doppa sedan i ägg och sedan ytterligare en gång i paneringen.
- Värm rapsolja i en kastrull med tjock botten och höga kanter. Fritera ca 4 bitar åt gången, ca 1-2 minuter tills paneringen är gyllenbrun.
- Ta upp och låt rinna av på papper.
- Servera med en god dipp och sallad
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!