Christines Lchf-microbröd

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 1 röster - Betygsätt

Det perfekta lchf-brödet när man är i farten eller har slut på förrådet i frysen. Helt underbart gott att rosta!

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Christines Lchf-microbröd
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Beskrivning - Information

Det perfekta lchf-brödet när man är i farten eller har slut på förrådet i frysen. Helt underbart gott att rosta!

Ingredienser

Mängd1 Portion

Gör så här:

1

Knäck ägget i en stor mugg eller liten skål. Gärna med så raka kanter som möjligt, då gräddas den jämnare.

2

Vispa ner de övriga ingredienserna och kör på full effekt i 2-2,5 minuter.

3

Låt svalna och dela i 2 skivor.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Knäck ägget i en stor mugg eller liten skål. Gärna med så raka kanter som möjligt, då gräddas den jämnare.

2

Vispa ner de övriga ingredienserna och kör på full effekt i 2-2,5 minuter.

3

Låt svalna och dela i 2 skivor.

Christines Lchf-microbröd

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/

Kommentarer

  • Byter ut färskosten mot turkisk yoghurt. Har även provat att tredubbla receptet, ha det i en större fyrkantig form och köra det lite längre i micron. Blir perfekt till landgång/smörgåstårta.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida