Det perfekta lchf-brödet när man är i farten eller har slut på förrådet i frysen. Helt underbart gott att rosta!
Knäck ägget i en stor mugg eller liten skål. Gärna med så raka kanter som möjligt, då gräddas den jämnare.
Vispa ner de övriga ingredienserna och kör på full effekt i 2-2,5 minuter.
Låt svalna och dela i 2 skivor.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Knäck ägget i en stor mugg eller liten skål. Gärna med så raka kanter som möjligt, då gräddas den jämnare.
Vispa ner de övriga ingredienserna och kör på full effekt i 2-2,5 minuter.
Låt svalna och dela i 2 skivor.
SusanneN says:
Byter ut färskosten mot turkisk yoghurt. Har även provat att tredubbla receptet, ha det i en större fyrkantig form och köra det lite längre i micron. Blir perfekt till landgång/smörgåstårta.