Christines pannkakor

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 9 röster - Betygsätt

Det finns säkert lika många recept på lchf-pannkakor som det finns människor som äter lchf men dessa är de godaste och enklaste jag smakat hittills!☺️…

Läs mer 0 kommentarer
Christines pannkakor
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Det finns säkert lika många recept på lchf-pannkakor som det finns människor som äter lchf men dessa är de godaste och enklaste jag smakat hittills!☺️ De innehåller få ingredienser, mättar bra och går att smaksätta som man själv önskar. Jag hade i kardemumma och vaniljpulver och serverade sen med turkisk yoghurt, färska blåbär, färsk hackad basilika och lågkalori-hallonsylt.

Följ mig gärna på @lchfchristine för mer inspiration.

Ingredienser

Mängd1 Portion
 2 st Ägg
 1 dl Creme fraîche
 1 tsk Fiberhusk

Gör så här:

1

Vispa äggen med en handvisp

2

Tillsätt resterande ingredienser och vispa ihop till en jämn smet

3

Låt stå ett par minuter så fiberhusken binder lite vätska

4

Smält smör i en medelstor stekpanna och stek pannkakorna på medelvärme. Räcker till två ganska tjocka och underbart goda pannkakor☺️

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.6 / 5. Antal röster: 9

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 st Ägg
 1 dl Creme fraîche
 1 tsk Fiberhusk

Instruktioner

1

Vispa äggen med en handvisp

2

Tillsätt resterande ingredienser och vispa ihop till en jämn smet

3

Låt stå ett par minuter så fiberhusken binder lite vätska

4

Smält smör i en medelstor stekpanna och stek pannkakorna på medelvärme. Räcker till två ganska tjocka och underbart goda pannkakor☺️

Christines pannkakor

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida