Christines Stekpannebröd
2
Innehåll
Ett mycket enkelt och gott bröd som påminner om tunnbröd i smaken. Utmärkt att rosta! Ägg och mejerifritt.
Total tid:
10 minuter
Portioner: 5
Ingredienser
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.
- Dela degen i fem bollar.
- Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.
- Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.
- Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Det måste väl fattas någon mer vätska i receptet? Jag tillsatte både mer vatten och olja men det blev för torrt att kunna forma så jag satte i även grekisk yoghurt och använde mer vatten för att kunna forma någorlunda. Tvivlar på att de håller ihop när man ska äta dem. Lite justeringar i receptet vore bra, det smakar gott.