Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Christines Stekpannebröd

2,78 av 9 röster
Christines Stekpannebröd

Ett mycket enkelt och gott bröd som påminner om tunnbröd i smaken. Utmärkt att rosta! Ägg och mejerifritt.

Total tid: 10 minuter
Portioner: 5
Författare: @lchfchristine

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.
  • Dela degen i fem bollar.
  • Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.
  • Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.
  • Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

1 response to “Christines Stekpannebröd”

  1. 1 star
    Det måste väl fattas någon mer vätska i receptet? Jag tillsatte både mer vatten och olja men det blev för torrt att kunna forma så jag satte i även grekisk yoghurt och använde mer vatten för att kunna forma någorlunda. Tvivlar på att de håller ihop när man ska äta dem. Lite justeringar i receptet vore bra, det smakar gott.

2,78 from 9 votes (8 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg