Hoppa till innehåll
Open navigation

Christines Stekpannebröd

3 av 8 röster
Sparat av: st
Christines Stekpannebröd
Ett mycket enkelt och gott bröd som påminner om tunnbröd i smaken. Utmärkt att rosta! Ägg och mejerifritt.
3 av 8 röster
Sparat av: st
Portioner: 5
Författare: @lchfchristine

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.
  • Dela degen i fem bollar.
  • Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.
  • Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.
  • Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg