Ett mycket enkelt och gott bröd som påminner om tunnbröd i smaken. Utmärkt att rosta! Ägg och mejerifritt.
Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.
Dela degen i fem bollar.
Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.
Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.
Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.
Dela degen i fem bollar.
Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.
Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.
Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.
Ewa Anderholm says:
Supergott till julskinkan
Karin .k says:
Supergott bröd,använde 1,75 dl mandelmjöl istället för kokosmjöl och hade oregano i degen.passar även utmärkt till pizzabotten👍