Att göra olika stir-frys är otroligt enkelt och gott. Man kan variera innehåll och smaker hur mycket som helst. Det här är en citron, kyckling och sparris stir-fry som inte tar mer än 20 minuter att svänga ihop från det att du plockar fram första ingrediensen. Otroligt lättlagat.
Handla ingredienser online, fraktfritt!
- Tamarisoja (ekologisk)
- Shiratakinudlar
Det som kanske fattas här är en typ av fettkälla, men det kan du enkelt få genom att göra en god vitlöksdipp till.
Servera med lite shiratakinudlar t ex.
Recept och bild: Proper Tasty
Skär kycklingen i strimlor.
Skär sparrisen i mindre bitar, cirka 3-4 cm långa.
Bryn kycklingen tillsammans med vitlöken i olivoljan. Salta och peppra.
Tillsätt sparrisen, citronskalet och citronsaften och låt den fräsa med några minuter.
Slå på sojan och rör om igen tills allt har fått soja på sig och kycklingen är genomstekt.
Servera direkt!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär kycklingen i strimlor.
Skär sparrisen i mindre bitar, cirka 3-4 cm långa.
Bryn kycklingen tillsammans med vitlöken i olivoljan. Salta och peppra.
Tillsätt sparrisen, citronskalet och citronsaften och låt den fräsa med några minuter.
Slå på sojan och rör om igen tills allt har fått soja på sig och kycklingen är genomstekt.
Servera direkt!