Citron, kyckling och sparris stir-fry

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Att göra olika stir-frys är otroligt enkelt och gott. Man kan variera innehåll och smaker hur mycket som helst. Det här är en citron, kyckling…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Citron, kyckling och sparris stir-fry
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Att göra olika stir-frys är otroligt enkelt och gott. Man kan variera innehåll och smaker hur mycket som helst. Det här är en citron, kyckling och sparris stir-fry som inte tar mer än 20 minuter att svänga ihop från det att du plockar fram första ingrediensen. Otroligt lättlagat.

Handla ingredienser online, fraktfritt!

- Tamarisoja (ekologisk)
- Shiratakinudlar

Det som kanske fattas här är en typ av fettkälla, men det kan du enkelt få genom att göra en god vitlöksdipp till.

Servera med lite shiratakinudlar t ex.

Recept och bild: Proper Tasty

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 200 g Sparris (färsk)
 1 msk Vitlök (finhackad)
 1 tsk Salt
 0,5 tsk Svartpeppar (nymalen)
 1 tsk Skal av citron
 1 msk Saften av citron

 

Gör så här:

1

Skär kycklingen i strimlor.

3

Skär sparrisen i mindre bitar, cirka 3-4 cm långa.

5

Bryn kycklingen tillsammans med vitlöken i olivoljan. Salta och peppra.

7

Tillsätt sparrisen, citronskalet och citronsaften och låt den fräsa med några minuter.

9

Slå på sojan och rör om igen tills allt har fått soja på sig och kycklingen är genomstekt.

11

Servera direkt!

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Sparris (färsk)
 1 msk Vitlök (finhackad)
 1 tsk Salt
 0,5 tsk Svartpeppar (nymalen)
 1 tsk Skal av citron
 1 msk Saften av citron

Instruktioner

1

Skär kycklingen i strimlor.

3

Skär sparrisen i mindre bitar, cirka 3-4 cm långa.

5

Bryn kycklingen tillsammans med vitlöken i olivoljan. Salta och peppra.

7

Tillsätt sparrisen, citronskalet och citronsaften och låt den fräsa med några minuter.

9

Slå på sojan och rör om igen tills allt har fått soja på sig och kycklingen är genomstekt.

11

Servera direkt!

Citron, kyckling och sparris stir-fry
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida