Hoppa till innehåll
Open navigation

Citron, kyckling och sparris stir-fry

Inga röster än
Sparat av: st
Citron, kyckling och sparris stir-fry

Att göra olika stir-frys är otroligt enkelt och gott. Man kan variera innehåll och smaker hur mycket som helst. Det här är en citron, kyckling och sparris stir-fry som inte tar mer än 20 minuter att svänga ihop från det att du plockar fram första ingrediensen. Otroligt lättlagat.

Handla ingredienser online, fraktfritt!

Tamarisoja (ekologisk)
Shiratakinudlar

Det som kanske fattas här är en typ av fettkälla, men det kan du enkelt få genom att göra en god vitlöksdipp till.

Servera med lite shiratakinudlar t ex.

Inga röster än
Sparat av: st
Portioner: 2
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär kycklingen i strimlor.
  • Skär sparrisen i mindre bitar, cirka 3-4 cm långa.
  • Bryn kycklingen tillsammans med vitlöken i olivoljan. Salta och peppra.
  • Tillsätt sparrisen, citronskalet och citronsaften och låt den fräsa med några minuter.
  • Slå på sojan och rör om igen tills allt har fått soja på sig och kycklingen är genomstekt.
  • Servera direkt!
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg