Citronpaj

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 4 röster - Betygsätt

Vill dela med mig av denna sjukt goda citronpaj, så syrlig och fräsch. Kommer bli självklara valet till sommardessert. Passar perfekt för dig som äter…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Citronpaj på ett glasfat. Härligt vacker gul färg. Perfekt för dig som äter lchf, keto eller vill minska ner på kolhydraterna.
cooked_user_8139SkapareLinnea BerggrenFörberedelse10 minTillagning50 minTotalt1 tim

Beskrivning - Information

Vill dela med mig av denna sjukt goda citronpaj, så syrlig och fräsch. Kommer bli självklara valet till sommardessert.
Passar perfekt för dig som äter lchf, keto eller bara vill minska ner på socker och kolhydrater.

Vill du ha mer inspiration, kolla gärna in min instagram lchf.nea

ANNONS

Ingredienser

Mängd1 Portion
Pajskal
 2 deciliter Mandelmjöl
 0,50 dl Kokosmjöl
 2 msk Sötning
 0,50 dl Mandelmjölk
 50 g Rumstempererad Smör
 1 msk Fiberhusk
 1 st Ägg
Fyllning
 3 st Små citroner, saft & skal
 1 dl Sötning
 2,50 deciliter Crème fraiche
 3 st Ägg
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 175 grader. Mixa alla ingredienser till pajskalet. Tryck ut degen i en springform 20 cm. Nagga och förgrädda i 10 min.

2

Rör ihop alla ingredienser till fyllningen med en handvisp.

3

När skalet är färdig, vrid ned ugnen till 150 grader. Häll i fyllningen och grädda ca 40 minuter tills fyllningen har stannat.

4

Låt stå i kylskåp minst 3 timmar innan servering.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.3 / 5. Antal röster: 4

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Pajskal
 2 deciliter Mandelmjöl
 0,50 dl Kokosmjöl
 2 msk Sötning
 0,50 dl Mandelmjölk
 50 g Rumstempererad Smör
 1 msk Fiberhusk
 1 st Ägg
Fyllning
 3 st Små citroner, saft & skal
 1 dl Sötning
 2,50 deciliter Crème fraiche
 3 st Ägg

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 grader. Mixa alla ingredienser till pajskalet. Tryck ut degen i en springform 20 cm. Nagga och förgrädda i 10 min.

2

Rör ihop alla ingredienser till fyllningen med en handvisp.

3

När skalet är färdig, vrid ned ugnen till 150 grader. Häll i fyllningen och grädda ca 40 minuter tills fyllningen har stannat.

4

Låt stå i kylskåp minst 3 timmar innan servering.

Citronpaj

Recept av: Linnea Berggren

Visa alla recept från Linnea Berggren Hemsida
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida