En mustig gryta jag gör på hel kyckling istället för tupp. Här serverat med vitlöksfrästa haricots verts
Stycka kycklingen.
Hacka alla grönsaker.
Skär bort svålen från fläsket och tärna den grovt.
Låt svålen svettas i grytan så den släpper lite fett (mycket smak här).
Lyft ur svålen och tillsätt en smörklick. Fräs sedan kycklingen så den får lite färg.
Stek champinjonerna vid sidan av i lite smör.
Tillsätt champinjonerna och grönsakerna i grytan.
I med tomatpurén och låt den fräsa med lite.
Tillsätt sedan vinet och buljongen, lagerbladet och pepparn.
Låt koka under lock i ungefär en timme.
Sista kvarten tillsätts timjan. Låt sedan den koka utan lock ett tag. Tomatpurén kommer att reda den en aning.
Koka haricots verts i lågt spad. Stek sedan vitlöken i olivolja.
Tillsätt sedan haricots verts och fräs det en stund.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Stycka kycklingen.
Hacka alla grönsaker.
Skär bort svålen från fläsket och tärna den grovt.
Låt svålen svettas i grytan så den släpper lite fett (mycket smak här).
Lyft ur svålen och tillsätt en smörklick. Fräs sedan kycklingen så den får lite färg.
Stek champinjonerna vid sidan av i lite smör.
Tillsätt champinjonerna och grönsakerna i grytan.
I med tomatpurén och låt den fräsa med lite.
Tillsätt sedan vinet och buljongen, lagerbladet och pepparn.
Låt koka under lock i ungefär en timme.
Sista kvarten tillsätts timjan. Låt sedan den koka utan lock ett tag. Tomatpurén kommer att reda den en aning.
Koka haricots verts i lågt spad. Stek sedan vitlöken i olivolja.
Tillsätt sedan haricots verts och fräs det en stund.