Cowboysmör

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 5 röster - Betygsätt

Cowboysmör är som ett kryddsmör, fast i flytande form istället som man använder som dipp. Man kan dippa kött, bröd, blomkål eller vad du nu…

Läs mer 5 kommentarer Skriv ut
Cowboysmör
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Cowboysmör är som ett kryddsmör, fast i flytande form istället som man använder som dipp. Man kan dippa kött, bröd, blomkål eller vad du nu har lust att dippa.

Otroligt gott att ha till lite grillat kött och helt perfekt inom LCHF/low carb.

Skulle det bli smör över så kan du använda det som ett kryddsmör dagen efter. Det är bara att ställa det i kylen så det stelnar.

Recept och bild: Delish

https://youtu.be/Vllk_TPgFFQ

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 250 g Smör
 10 g Vitlök (finhackad)
 1 Schalottenlök (finhackad)
 1 msk Pepparrot (riven)
 1 nypa Cayennepeppar
 2 msk Persilja (hackad)
 1 msk Gräslök (hackad)
 2 tsk Timjan (Torkad)
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)

 

Gör så här:

1

Ta en liten kastrull och smält smöret i den.

2

Tillsätt samtliga ingredienser och rör om ordentligt.

3

Smaka av med salt och peppar.

4

Servera direkt så det inte hinner stelna. Håll det gärna lite ljummet under hela måltiden.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 5

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 250 g Smör
 10 g Vitlök (finhackad)
 1 Schalottenlök (finhackad)
 1 msk Pepparrot (riven)
 1 nypa Cayennepeppar
 2 msk Persilja (hackad)
 1 msk Gräslök (hackad)
 2 tsk Timjan (Torkad)
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)

Instruktioner

1

Ta en liten kastrull och smält smöret i den.

2

Tillsätt samtliga ingredienser och rör om ordentligt.

3

Smaka av med salt och peppar.

4

Servera direkt så det inte hinner stelna. Håll det gärna lite ljummet under hela måltiden.

Cowboysmör
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida