Cowboysmör är som ett kryddsmör, fast i flytande form istället som man använder som dipp. Man kan dippa kött, bröd, blomkål eller vad du nu har lust att dippa.
Otroligt gott att ha till lite grillat kött och helt perfekt inom LCHF/low carb.
Skulle det bli smör över så kan du använda det som ett kryddsmör dagen efter. Det är bara att ställa det i kylen så det stelnar.
Recept och bild: Delish
https://youtu.be/Vllk_TPgFFQ
Ta en liten kastrull och smält smöret i den.
Tillsätt samtliga ingredienser och rör om ordentligt.
Servera direkt så det inte hinner stelna. Håll det gärna lite ljummet under hela måltiden.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Conny says:
Måste testas.
LCHF-arkivet says:
Det tycker jag verkligen att du ska!
Siw says:
Hittade ditt recept på hemlagat smör igår… Hade över 2 liter grädde, som vispades till ett perfekt smör!
Och ja, jag följer dej. Hittar mycket inspiration och bra recept på dina sidor!👍
LCHF-arkivet says:
Vad roligt att höra!
Att göra eget smör, det är otroligt roligt och gott!
Jenny says:
Kan man utesluta pepparrot och ersätta med något annat? Har så svårt för den smaken 🙂