Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Cowboysmör

5 av 7 röster
Cowboysmör

Cowboysmör är som ett kryddsmör, fast i flytande form istället som man använder som dipp. Man kan dippa kött, bröd, blomkål eller vad du nu har lust att dippa.

Otroligt gott att ha till lite grillat kött och helt perfekt inom LCHF/low carb.

Skulle det bli smör över så kan du använda det som ett kryddsmör dagen efter. Det är bara att ställa det i kylen så det stelnar.

Total tid: 10 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Ta en liten kastrull och smält smöret i den.
  • Tillsätt samtliga ingredienser och rör om ordentligt.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Servera direkt så det inte hinner stelna. Håll det gärna lite ljummet under hela måltiden.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

1 response to “Cowboysmör”

5 from 7 votes (6 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg