Crêpes med champinjon och skinkfyllning

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 4 röster - Betygsätt

Dessa goda crêpes gjorde jag till familjen och alla älskade dem. Det tar lite tid att göra dem men det är helt klart värt det…

Läs mer 3 kommentarer Skriv ut
Crêpes med champinjon och skinkfyllning
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse20 minTillagning40 minTotalt1 tim
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Dessa goda crêpes gjorde jag till familjen och alla älskade dem. Det tar lite tid att göra dem men det är helt klart värt det och man står sig otroligt bra på dem.

Dessa crêpes baseras på ganska stora pannkakor.

Receptet på pannkakorna hittar du här: LCHF-pannkaka

 

Kategori

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 4 st Pannkakor
 250 g Champinjoner (färska)
 150 g Rökt skinka (strimlad)
 60 g Gul lök (finhackad)
 5 deciliter Grädde 40%
 1 tsk Köttfond (koncentrerad)
 1 krm Svartpeppar (malen)
 30 g Smör (till stekning)

 

Gör så här:

1

Skär ner champinjonerna till lite mindre bitar.

2

Bryn champinjonerna i lite smör tillsammans med lök och vitlök.

3

Lägg i skinkan och slå på grädde, fond och lite svartpeppar.

4

Låt det hela koka upp och sedan puttra tills du har en ganska så tjock stuvning. Rör om lite då och då. Smaka av med salt och peppar.

5

Fyll pannkakorna med stuvningen och rulla ihop dem eller göra små fyrkantiga paket. Lägg paketen i en ugnsfast form.

6

Fördela osten över och ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 15 minuter tills det att osten smält och fått lite färg.

7

Ta ut och servera med en god sallad till.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 4

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 4 st Pannkakor
 250 g Champinjoner (färska)
 150 g Rökt skinka (strimlad)
 60 g Gul lök (finhackad)
 5 deciliter Grädde 40%
 1 tsk Köttfond (koncentrerad)
 1 krm Svartpeppar (malen)
 30 g Smör (till stekning)

Instruktioner

1

Skär ner champinjonerna till lite mindre bitar.

2

Bryn champinjonerna i lite smör tillsammans med lök och vitlök.

3

Lägg i skinkan och slå på grädde, fond och lite svartpeppar.

4

Låt det hela koka upp och sedan puttra tills du har en ganska så tjock stuvning. Rör om lite då och då. Smaka av med salt och peppar.

5

Fyll pannkakorna med stuvningen och rulla ihop dem eller göra små fyrkantiga paket. Lägg paketen i en ugnsfast form.

6

Fördela osten över och ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 15 minuter tills det att osten smält och fått lite färg.

7

Ta ut och servera med en god sallad till.

Crêpes med champinjon och skinkfyllning
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida