Crêpes med champinjon och skinkfyllning
5
Innehåll
Dessa goda crêpes gjorde jag till familjen och alla älskade dem. Det tar lite tid att göra dem men det är helt klart värt det och man står sig otroligt bra på dem.
Dessa crêpes baseras på ganska stora pannkakor.
Receptet på pannkakorna hittar du här: LCHF-pannkaka
Total tid: 1 timme
Ingredienser
- 4 st Pannkakor
- 250 g Champinjoner (färska)
- 150 g Rökt skinka (strimlad)
- 60 g Gul lök (finhackad)
- 5 dl Grädde
- 1 tsk Kalvfond (koncentrerad)
- 1 krm Svartpeppar (malen)
- 30 g Smör (till stekning)
Instruktioner
- Skär ner champinjonerna till lite mindre bitar.
- Lägg i skinkan och slå på grädde, fond och lite svartpeppar.
- Fyll pannkakorna med stuvningen och rulla ihop dem eller göra små fyrkantiga paket. Lägg paketen i en ugnsfast form.
- Fördela osten över och ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 15 minuter tills det att osten smält och fått lite färg.
- Ta ut och servera med en god sallad till.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!