Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Crêpes med champinjon och skinkfyllning

4,17 av 6 röster
Crêpes med champinjon och skinkfyllning

Dessa goda crêpes gjorde jag till familjen och alla älskade dem. Det tar lite tid att göra dem men det är helt klart värt det och man står sig otroligt bra på dem.

Dessa crêpes baseras på ganska stora pannkakor.

Receptet på pannkakorna hittar du här: LCHF-pannkaka

Total tid: 1 timme
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär ner champinjonerna till lite mindre bitar.
  • Bryn champinjonerna i lite smör tillsammans med lök och vitlök.
  • Lägg i skinkan och slå på grädde, fond och lite svartpeppar.
  • Låt det hela koka upp och sedan puttra tills du har en ganska så tjock stuvning. Rör om lite då och då. Smaka av med salt och peppar.
  • Fyll pannkakorna med stuvningen och rulla ihop dem eller göra små fyrkantiga paket. Lägg paketen i en ugnsfast form.
  • Fördela osten över och ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 15 minuter tills det att osten smält och fått lite färg.
  • Ta ut och servera med en god sallad till.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,17 from 6 votes (6 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg