Currytorsk
0
Innehåll
Det här är ett LCHF-recept som är otroligt snabbt och enkelt att laga. Det tar ungefär tio minuter att förbereda och sen 30 minuter i ugnen. Massor av smak och gott är det!
Väldigt lite kolhydrater och vill man minska ner ännu mer på dem så kan man utesluta morötterna. Det funkar även bra att bara använda sig av kokosgrädde istället för en blandning av grädde och kokosgrädde om man vill ha det mejerifritt.
Äter du strikt LCHF så funkar det här ganska så bra med tanke på att det bara är 2g kh/100g.
Total tid: 40 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skär torsken i bitar, cirka 3×3 cm. Lägg dem i en ugnsfast form och salta lite på dem och blanda runt.
- Skär fina strimlor av moroten och blanda ihop med torsken.
- Blanda grädde, kokosgrädde, curry och smula ner fiskbuljongen och blanda runt. Häll det sedan över fisken.
- Ställ in i ugnen i cirka 30 minuter.
- Servera med blomkålsris eller stekt vitkål.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!