Härliga, saftiga, fluffiga Amerikanska pannkakor!! Perfekt till frukost eller brunch. Och helt sockerfria. Detta recept gäller för ca 15 st pannkakor. Går lätt att halvera eller 1/4.
Som tillbehör nämns fibersirap som i vissa kretsar inte är ok som LCHF då det har en inverkan på blodsockret, men man kan lätt byta ut det mot lite färska bär istället och grädde.
Följ mig gärna på @davinasketo för massor av olika goda sockerfria recept!
Vispa äggen och blanda ner alla andra ingredienserna. Häll i ca en halv dl smet i stekpannan för varje pannkaka. Vänd efter ca 1 -2 min på varje sida.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Renate says:
Kan man ta bort färskosten utan att smeten blir “fel”?