Riktigt goda fatbombs som är lätta och snabba att göra! Bra om man behöver ett snabbt mellanmål eller är lite sugen. För mer recept och inspiration följ mig gärna på Instagram @davinasketo
Smält chokladen i vattenbad.
Häll i en tsk choklad i varje form upp längs kanterna. Och frys i 10 min.
Blanda ihop alla andra ingredienser och fyll varje form med ca 1 msk fyllning.
Häll på 1 msk sked smält choklad på toppen av varje form och frys igen i 10 min.
Ha dem gärna i frysen och ta fram 5-10 min innan du äter dem. Då håller sig chokladen fast men innehållet mjukt.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Smält chokladen i vattenbad.
Häll i en tsk choklad i varje form upp längs kanterna. Och frys i 10 min.
Blanda ihop alla andra ingredienser och fyll varje form med ca 1 msk fyllning.
Häll på 1 msk sked smält choklad på toppen av varje form och frys igen i 10 min.
Ha dem gärna i frysen och ta fram 5-10 min innan du äter dem. Då håller sig chokladen fast men innehållet mjukt.
Patti says:
Testade ikväll, verkligen Supergoda och jättelätta att göra!
Lisa says:
Testat mycket LCHF fika, detta tar priset som det godaste. Smakar nästan som biskvier och konsistensen blir jättebra fryst. Behöver inte ens tinas. Testade med sockerfri mörk choklad, blev succé.