Här kommer ett super gott recept på en kladdkaka med fluff som har ett lager kaffegrädde på toppen. Gillar man inte det är det bara att äta kakan som den är!😃😋
För mer Lchfrecept har jag en Instagram som heter davinasketo, följ mig gärna där!😍
Sätt ugnen på 175 grader (varmluft)
Ta en form (20 cm diameter) och skrynkla ihop bakplåtspapper, då är det lättare att trycka in i formen.
Smält smöret i en kastrull på lågvärme. När nästan all smör har smält lägg i chokladen och blanda ihop dem.
Blanda pofiber, bakpulver och vaniljpulver i en skål.
Ta chokladblandningen och rör ihop med äggsmeten. När den är blandad helt vänd ner dem torra ingredienserna.
Grädda i mitten av ugnen i 8 min.
Den kommer vara lite sladdrig ner den är färdig men det är meningen ☺️
Låt den svalna i ca 10 min och ställ den sedan i kylen i ca 30 min.
Vispa grädden hårt.
Blanda i 1 msk starkt kaffe och sukrin melis.
Spritsa grädden på kakan och riv gärna lite sockerfri choklad på toppen. Jag hade lite pekannötter på också. Hoppas ni gillar den!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader (varmluft)
Ta en form (20 cm diameter) och skrynkla ihop bakplåtspapper, då är det lättare att trycka in i formen.
Smält smöret i en kastrull på lågvärme. När nästan all smör har smält lägg i chokladen och blanda ihop dem.
Blanda pofiber, bakpulver och vaniljpulver i en skål.
Ta chokladblandningen och rör ihop med äggsmeten. När den är blandad helt vänd ner dem torra ingredienserna.
Grädda i mitten av ugnen i 8 min.
Den kommer vara lite sladdrig ner den är färdig men det är meningen ☺️
Låt den svalna i ca 10 min och ställ den sedan i kylen i ca 30 min.
Vispa grädden hårt.
Blanda i 1 msk starkt kaffe och sukrin melis.
Spritsa grädden på kakan och riv gärna lite sockerfri choklad på toppen. Jag hade lite pekannötter på också. Hoppas ni gillar den!