Ville testa ett nytt recept inför julbaket! Älskar kokos, vit och mörkchoklad, så varför inte mixa ihop allt detta till en liten kaka. Och det blev dessa här!! Blev så himla gott!! Kombinationen mellan dessa ingredienser blev en perfekt match!
För mer godsaker, mat och träningsinspo hittar ni på min instagram @davinasketo. Ha det fint!!
Smält chokladen i var sin skål. Blanda ner hackade hasselnötter i vitchokladen om man vill.
Blanda resten av ingredienserna förutom hasselnötterna.
Ta en avlång form och lägg i bakplåtspapper.
Tryck i smeten och ställ i frysen i 5 min.
Ta den smälta vitchokladen och smeta den över kokossmeten och sen in i frysen igen i 5 min.
Ta ut från frysen och smeta på mörkchokladen över vitchokladen och kokosflingor på toppen. Frys igen i 10 min.
Ta ut från frysen och dela i ca 15 lika stora delar. Servera gärna 10 min efter man har tagit ut ur frysen. Och förvara i frys eller kylen.
Njut!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Smält chokladen i var sin skål. Blanda ner hackade hasselnötter i vitchokladen om man vill.
Blanda resten av ingredienserna förutom hasselnötterna.
Ta en avlång form och lägg i bakplåtspapper.
Tryck i smeten och ställ i frysen i 5 min.
Ta den smälta vitchokladen och smeta den över kokossmeten och sen in i frysen igen i 5 min.
Ta ut från frysen och smeta på mörkchokladen över vitchokladen och kokosflingor på toppen. Frys igen i 10 min.
Ta ut från frysen och dela i ca 15 lika stora delar. Servera gärna 10 min efter man har tagit ut ur frysen. Och förvara i frys eller kylen.
Njut!