Davinas Lchf-scones

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Här har ni ett recept på goda Lchf-scones. Detta recept är 1-2 portioner men receptet går lätt att dubblera. Till dessa gjorde jag också en…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Davinas Lchf-scones
cooked_user_7725SkapareDavinas ketoFörberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

Beskrivning - Information

Här har ni ett recept på goda Lchf-scones.
Detta recept är 1-2 portioner men receptet går lätt att dubblera. Till dessa gjorde jag också en sockerfri sylt.
Fler recept hittar ni på min instagram
@davinasketo 👌🏼 Följ mig gärna🙂

ANNONS

Ingredienser

Mängd1 Portion
Scones
 2 deciliter Mandelmjöl
 ½ dl Pofiber
 1 tsk Bakpulver
 ½ msk Fiberhusk
 25 g Smör
 1 Ägg
 ½ tsk Salt
 ½ msk Sötning
 1 msk Chiafrön
 ½ dl Grädde
 Valfria frön på toppen. Ex solrosfrön
Sylt
 200 g Valfria bär
 1 msk Chiafrön
 2 msk Sötning/produkter/sukrin
ANNONS

Gör så här:

Scones
1

Sätt ugnen på 200 grader (varmluft).

Davinas Lchf-scones

2

Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt smöret.
Finfördela smöret med dina fingrar i mjölblandningen som man gör med smulpaj.

3

Blanda ner ägget och grädden. Häll över på ett bakplåtspapper och toppa med lite solrosfrön eller pumpakärnor.

4

In i ugnen och grädda de i cirka 15 min.
Ta ut och låt svalna.

Sylt
5

Koka bären och tillsätt chiafrön och sötning.

6

Låt småputtra i ca 10 min och rör om då och då.

7

Mixa med en stavmixer om man vill för att få den helt slät. Jag tryckte till bären med en potatispress istället för att mixa dem.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Scones
 2 deciliter Mandelmjöl
 ½ dl Pofiber
 1 tsk Bakpulver
 ½ msk Fiberhusk
 25 g Smör
 1 Ägg
 ½ tsk Salt
 ½ msk Sötning
 1 msk Chiafrön
 ½ dl Grädde
 Valfria frön på toppen. Ex solrosfrön
Sylt
 200 g Valfria bär
 1 msk Chiafrön
 2 msk Sötning/produkter/sukrin

Instruktioner

Scones
1

Sätt ugnen på 200 grader (varmluft).

Davinas Lchf-scones

2

Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt smöret.
Finfördela smöret med dina fingrar i mjölblandningen som man gör med smulpaj.

3

Blanda ner ägget och grädden. Häll över på ett bakplåtspapper och toppa med lite solrosfrön eller pumpakärnor.

4

In i ugnen och grädda de i cirka 15 min.
Ta ut och låt svalna.

Sylt
5

Koka bären och tillsätt chiafrön och sötning.

6

Låt småputtra i ca 10 min och rör om då och då.

7

Mixa med en stavmixer om man vill för att få den helt slät. Jag tryckte till bären med en potatispress istället för att mixa dem.

Davinas Lchf-scones

Recept av: Davinas keto

Visa alla recept från Davinas keto Hemsida
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida