Davinas Lchf-scones

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Här har ni ett recept på goda Lchf-scones. Detta recept är 1-2 portioner men receptet går lätt att dubblera. Till dessa gjorde jag också en…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Davinas Lchf-scones
ANNONS
cooked_user_7725SkapareDavinas ketoFörberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Här har ni ett recept på goda Lchf-scones.
Detta recept är 1-2 portioner men receptet går lätt att dubblera. Till dessa gjorde jag också en sockerfri sylt.
Fler recept hittar ni på min instagram
@davinasketo 👌🏼 Följ mig gärna🙂

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
Scones
 2 deciliter Mandelmjöl
 ½ dl Pofiber
 1 tsk Bakpulver
 ½ msk Fiberhusk
 25 g Smör
 1 Ägg
 ½ tsk Salt
 ½ msk Sötning
 1 msk Chiafrön
 ½ dl Grädde
 Valfria frön på toppen. Ex solrosfrön
Sylt
 200 g Valfria bär
 1 msk Chiafrön
 2 msk Sötning

 

Gör så här:

Scones
1

Sätt ugnen på 200 grader (varmluft).

Davinas Lchf-scones

2

Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt smöret.
Finfördela smöret med dina fingrar i mjölblandningen som man gör med smulpaj.

3

Blanda ner ägget och grädden. Häll över på ett bakplåtspapper och toppa med lite solrosfrön eller pumpakärnor.

4

In i ugnen och grädda de i cirka 15 min.
Ta ut och låt svalna.

Sylt
5

Koka bären och tillsätt chiafrön och sötning.

6

Låt småputtra i ca 10 min och rör om då och då.

7

Mixa med en stavmixer om man vill för att få den helt slät. Jag tryckte till bären med en potatispress istället för att mixa dem.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Scones
 2 deciliter Mandelmjöl
 ½ dl Pofiber
 1 tsk Bakpulver
 ½ msk Fiberhusk
 25 g Smör
 1 Ägg
 ½ tsk Salt
 ½ msk Sötning
 1 msk Chiafrön
 ½ dl Grädde
 Valfria frön på toppen. Ex solrosfrön
Sylt
 200 g Valfria bär
 1 msk Chiafrön
 2 msk Sötning

Instruktioner

Scones
1

Sätt ugnen på 200 grader (varmluft).

Davinas Lchf-scones

2

Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt smöret.
Finfördela smöret med dina fingrar i mjölblandningen som man gör med smulpaj.

3

Blanda ner ägget och grädden. Häll över på ett bakplåtspapper och toppa med lite solrosfrön eller pumpakärnor.

4

In i ugnen och grädda de i cirka 15 min.
Ta ut och låt svalna.

Sylt
5

Koka bären och tillsätt chiafrön och sötning.

6

Låt småputtra i ca 10 min och rör om då och då.

7

Mixa med en stavmixer om man vill för att få den helt slät. Jag tryckte till bären med en potatispress istället för att mixa dem.

Davinas Lchf-scones
Profilbild för Davinas keto

Recept av: Davinas keto

•Healthy Body and Mind 🧘‍♀️ •Lchf/Keto/Glutenfree/Sugarfree baking & cooking!🥗🧁 • Workout •Recipe Wizard 😬 •👩‍⚕️♓️ 🇸🇪/🇬🇧 •Eat,Sing,Dance,Travel, 🔄

Visa alla recept från Davinas keto Hemsida https://www.instagram.com/davinasketo/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida