Dillmajonnäs

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 3 röster - Betygsätt

Denna dillmajonnäs är helt sagolikt god och passar utmärkt till all slags fisk 😃 Du kan givetvis använda andra örter om du vill för att…

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Dillmajonnäs - En superenkel och jättegod sås till fisk.
ANNONS
cooked user 9062SkapareFannylchfmatFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Denna dillmajonnäs är helt sagolikt god och passar utmärkt till all slags fisk 😃
Du kan givetvis använda andra örter om du vill för att få lite variation på den, men just till fisk är det perfekt med dill.

Följ gärna min Instagram för mera recept. @Fannylchfmat 🌸

För att få till den absolut bästa smaken, så rekommenderar jag att du gör egen majonnäs.

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 0,50 dl Majonnäs
 2 msk Creme fraiche
 1 dl Färsk dill
 Salt och peppar

 

Gör så här:

1

Finhacka dillen och blanda samman med resten av ingredienserna. Godast om den får stå en stund i kylen men absolut ätbar direkt.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.3 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 0,50 dl Majonnäs
 2 msk Creme fraiche
 1 dl Färsk dill
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Finhacka dillen och blanda samman med resten av ingredienserna. Godast om den får stå en stund i kylen men absolut ätbar direkt.

Dillmajonnäs
Profilbild för Fannylchfmat

Recept av: Fannyizabelle

Visa alla recept från Fannyizabelle Hemsida