Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Dubbel "äggmacka"

4,39 av 31 röster
Dubbel "äggmacka"

Mat som kräver extremt lite ansträngning men som ändå är lagad från grunden, den älskar jag verkligen.
Den här dubbla ”äggmackan” tar inte mer än några minuter att laga och mättar helt ok.
Variera det du har mellan äggen och även smaksättningen, det är bara din egen fantasi som sätter stopp.

Video

Total tid: 10 minuter
Portioner: 1
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Hacka vitlöken och fräs den i smöret.
  • Knäck i äggen och stek dem. Du kan välja att vändsteka eller ha rinnig gula beroende på vad du gillar.
  • Lägg skinka, ost och skivad tomat på ena ägget, krydda med lite salt och peppar samt oregano.
  • Vänd på det andra ägget ovanpå det andra och lägg ett lock över en liten stund så osten får smälta.
  • Servera som det är eller varför inte på en skiva av Sannas limpa.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,39 from 31 votes (31 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg