Mat som kräver extremt lite ansträngning men som ändå är lagad från grunden, den älskar jag verkligen.
Den här dubbla "äggmackan" tar inte mer än några minuter att laga och mättar helt ok.
Variera det du har mellan äggen och även smaksättningen, det är bara din egen fantasi som sätter stopp.
Hacka vitlöken och fräs den i smöret.
Knäck i äggen och stek dem. Du kan välja att vändsteka eller ha rinnig gula beroende på vad du gillar.
Vänd på det andra ägget ovanpå det andra och lägg ett lock över en liten stund så osten får smälta.
Servera som det är eller varför inte på en skiva av Sannas limpa.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka vitlöken och fräs den i smöret.
Knäck i äggen och stek dem. Du kan välja att vändsteka eller ha rinnig gula beroende på vad du gillar.
Vänd på det andra ägget ovanpå det andra och lägg ett lock över en liten stund så osten får smälta.
Servera som det är eller varför inte på en skiva av Sannas limpa.
Eva Bäckhem says:
Supergod o snabb lättlagad. Den ska ja göra fler gånger.