Ekofilosophies Chai-ketobollar

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Supergoda chai-ketobollar! Ekofilosophie har kommit på en ketoboll med chaismak som passar perfekt att ha till kaffet, eller varför inte till en kopp te? Dessa…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Ekofilosophies Chai-ketobollar
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Supergoda chai-ketobollar!

Ekofilosophie har kommit på en ketoboll med chaismak som passar perfekt att ha till kaffet, eller varför inte till en kopp te?

Dessa kan du göra en större laddning av och styckfrysa för att sedan plocka fram när det väl är dags att ta sig en fika.

Testa gärna att lägga en ketoboll i kaffet så att det blir en kryddig smak på kaffet.

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner

 

Gör så här:

1

Se till att smöret är rumstempererat först.

2

Har du en matberedare/mixer kan du köra kokosflingorna i den så att de blir lite mer finfördelade.

3

Blanda ihop alla ingredienserna utom kanelen och forma bollar. Detta receptet ger cirka 6 bollar.

4

Rulla bollarna i kanel och ställ dem sedan i kylen för att stelna.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Se till att smöret är rumstempererat först.

2

Har du en matberedare/mixer kan du köra kokosflingorna i den så att de blir lite mer finfördelade.

3

Blanda ihop alla ingredienserna utom kanelen och forma bollar. Detta receptet ger cirka 6 bollar.

4

Rulla bollarna i kanel och ställ dem sedan i kylen för att stelna.

Ekofilosophies Chai-ketobollar
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida