Supergoda chai-ketobollar!
Ekofilosophie har kommit på en ketoboll med chaismak som passar perfekt att ha till kaffet, eller varför inte till en kopp te?
Dessa kan du göra en större laddning av och styckfrysa för att sedan plocka fram när det väl är dags att ta sig en fika.
Testa gärna att lägga en ketoboll i kaffet så att det blir en kryddig smak på kaffet.
Se till att smöret är rumstempererat först.
Har du en matberedare/mixer kan du köra kokosflingorna i den så att de blir lite mer finfördelade.
Blanda ihop alla ingredienserna utom kanelen och forma bollar. Detta receptet ger cirka 6 bollar.
Rulla bollarna i kanel och ställ dem sedan i kylen för att stelna.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Se till att smöret är rumstempererat först.
Har du en matberedare/mixer kan du köra kokosflingorna i den så att de blir lite mer finfördelade.
Blanda ihop alla ingredienserna utom kanelen och forma bollar. Detta receptet ger cirka 6 bollar.
Rulla bollarna i kanel och ställ dem sedan i kylen för att stelna.