Ekofilosophie har gjort ett recept på kanonläckra chokladcrêpes som funkar fint till efterrätt på vilken finmiddag som helst. Servera med lite vispad grädde och färska bär.
Funkar kanon för dig som äter LCHF/lowcarb.
Det här LCHF-receptet är för en person.
Bild och recept: Ekofilosophie
Vispa ihop alla ingredienser utom smöret och sötningen.
Smält smöret i en kastrull och vispa ner hälften i smeten. Låt stå några minuter.
Stek en stor tunn pannkaka så att den får vacker färg på båda sidor,
Lägg upp pannkakan på en tallrik och pensla på det sista smöret. Rulla ihop till en rulle och strö lite sötströ över den. Dela den i två bitar och lägg upp på en tallrik. Lägg på en klick grädde och sedan lite färska bär.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Vispa ihop alla ingredienser utom smöret och sötningen.
Smält smöret i en kastrull och vispa ner hälften i smeten. Låt stå några minuter.
Stek en stor tunn pannkaka så att den får vacker färg på båda sidor,
Lägg upp pannkakan på en tallrik och pensla på det sista smöret. Rulla ihop till en rulle och strö lite sötströ över den. Dela den i två bitar och lägg upp på en tallrik. Lägg på en klick grädde och sedan lite färska bär.