Med inspiration från här och var så har jag lyckats knåpa ihop den perfekta pizzabotten! Även min karl och styvdotter som inte äter LCHF ger den två tummar upp. "Så mycket bättre än vanlig pizza!"
Sätt ugnen på 200°.
Blanda ihop alla ingredienser.
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.
Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.
Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.
Ät och njut!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°.
Blanda ihop alla ingredienser.
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.
Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.
Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.
Ät och njut!