Emelies pizzabotten

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Med inspiration från här och var så har jag lyckats knåpa ihop den perfekta pizzabotten! Även min karl och styvdotter som inte äter LCHF ger…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
ANNONS
Profilbild för EmSkapareEmFörberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Med inspiration från här och var så har jag lyckats knåpa ihop den perfekta pizzabotten! Även min karl och styvdotter som inte äter LCHF ger den två tummar upp. "Så mycket bättre än vanlig pizza!"

 

Ingredienser

Mängd3 Portioner
 1 dl Creme fraiche 34%
 1 dl Ost (riven)
 200 g Halloumi (riven)
 4 Ägg

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°.

3

Blanda ihop alla ingredienser.

5

Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.

7

Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.

9

Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.

11

Ät och njut!

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 dl Creme fraiche 34%
 1 dl Ost (riven)
 200 g Halloumi (riven)
 4 Ägg

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°.

3

Blanda ihop alla ingredienser.

5

Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.

7

Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.

9

Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.

11

Ät och njut!

Emelies pizzabotten
Profilbild för Em

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida