Precis som rubriken lyder, en helt vanlig och jävligt god kladdkaka! Varken mer eller mindre. Dessutom är den nötfri. Vågar nog påstå att även icke-lchfare godkänner den.
Kakan är lös när den tas ur ugnen men stannar sedan lagom mycket när den svalnar. Personligen tycker jag den är som godast strax över rumstemperatur med en klick sockerfri glass eller bara som den är☺️
Följ mig gärna på www.instagram.se/lchfchristine för mer inspiration❤️
Sätt ugnen på 175°c och klä en springform med bakplåtspapper
Smält smöret i en kastrull
Blanda alla torra ingredienser i en bunke
Häll över smeten i formen och fördela ut den jämnt med en slickepott
Grädda i ca 16-17 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den (På bild är den gräddad i 17 och sedan svalnat)
Servera med sockerfri glass, vispad grädde eller som den är😍
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 175°c och klä en springform med bakplåtspapper
Smält smöret i en kastrull
Blanda alla torra ingredienser i en bunke
Häll över smeten i formen och fördela ut den jämnt med en slickepott
Grädda i ca 16-17 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den (På bild är den gräddad i 17 och sedan svalnat)
Servera med sockerfri glass, vispad grädde eller som den är😍
Kärran says:
Vad menas med JÄVLIGT god??
@lchfchristine says:
Att jag som skapat receptet tycker den är jävligt god☺️
Luvan says:
Kan jag byta ut pofiber mot fiberhusk?