En superenkel och snabb jordgubbsdessert som även kan funka fint till frukost eller mellanmål om man nu vill det.
Denna kan man variera med andra typer av bär med om man vill, men det är ju något speciellt med jordgubbar på sommaren.
Recept och bild: Peggy
Vispa grädden till fluffigt skum.
Hacka jordgubbarna i mindre bitar men spara någon jordgubbe till garnityr.
Blanda ihop alla ingredienser utom nötterna.
Fördela i två portionsskålar.
Toppa med lite jordgubbe och hackade nötter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Vispa grädden till fluffigt skum.
Hacka jordgubbarna i mindre bitar men spara någon jordgubbe till garnityr.
Blanda ihop alla ingredienser utom nötterna.
Fördela i två portionsskålar.
Toppa med lite jordgubbe och hackade nötter.