God och enkel kycklingform utan tjafs. Den här brukar jag brukar göra när det bara ska gå fort och är ett ess i ärmen när man inte har någon fantasi (för det blir ju fortfarande jättegott).
Detta är en sådär där “allt i en form”-rätt som gör sig själv, när man behöver göra annat och innehåller få ingredienser. Kycklingen behöver inte förstekas.
Tips! Viktigt att använda kycklinglårfilé, vanligt kycklingbröst blir fort lite för torrt tycker jag.
9 kolhydrater per portion.
Följ mig gärna på https://www.instagram.com/ketolivet/
eller på min hemsida http://www.ketolivet.se/ för mer inspiration och recept.
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg ut kycklinglårfiléerna jämt i en ugnssäker form.
Blanda ihop grädde, kycklingfond, lökpulver, salt och peppar som du häller över allt samman i formen
Ställ formen i nedre delen av ugnen, efter cirka 20-25 min är det klart!
Servera gärna med en grönsallad.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg ut kycklinglårfiléerna jämt i en ugnssäker form.
Blanda ihop grädde, kycklingfond, lökpulver, salt och peppar som du häller över allt samman i formen
Ställ formen i nedre delen av ugnen, efter cirka 20-25 min är det klart!
Servera gärna med en grönsallad.
Carina Damberg says:
Utspädd kycklingfond?