Detta är en enkel limelax i ugn som du lagar otroligt snabbt.
En riktigt fräsch och otroligt god fiskrätt som kräver minimalt med jobb.
Detta kan jag absolut tänka mig att äta på sommaren tillsammans med en god sallad. Mycket mer behövs inte.
Recept och bild: Alla Goda Ting
Sätt ugnen på 150 grader.
Lägg laxen i en ugnsfast form med skinnsidan neråt.
Salta och peppra.
Skär salladslöken i mindre bitar och skiva tomat och lime.
Fördela det över laxen.
Ringla olivolja över allt.
Ställ in i ugnen och tillaga den cirka 15 minuter. Om du har en kökstermometer så skall laxen har en innertemperatur mellan 52-55 grader.
Ta ut och servera direkt.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 150 grader.
Lägg laxen i en ugnsfast form med skinnsidan neråt.
Salta och peppra.
Skär salladslöken i mindre bitar och skiva tomat och lime.
Fördela det över laxen.
Ringla olivolja över allt.
Ställ in i ugnen och tillaga den cirka 15 minuter. Om du har en kökstermometer så skall laxen har en innertemperatur mellan 52-55 grader.
Ta ut och servera direkt.