Jag personligen kan inte äta en sallad utan någon typ av dressing och oftast så vill jag ha en enkel men god vinägrett till min sallad. Jag verkligen älskar balansen som uppstår mellan surt och salt som sedan bryts av med en god olivolja.
Handla ingredienser online till bra pris. Fraktfritt dessutom!
- Olivolja (Ekologisk)
- Äppelcidervinäger (Ekologisk)
Den här vinägretten kan man variera på många olika sätt om man vill. Jag brukar även tillsätta lite örter i den för att få en smak som passar en speciell sallad bättre.
Testa även på att använda olika sorters vinäger. Det finns hur många olika varianter som helst som man kan använda. Balsamvinäger, hallonvinäger, vitvinsvinäger, rödvinsvinäger med mera.
Blanda ner lite vinägrett i din sallad och blanda runt. Servera direkt. Tänk på att inte ha på vinägretten för tidigt utan tillsätt den precis innan du skall servera, annars tappar salladen sin spänst.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ner lite vinägrett i din sallad och blanda runt. Servera direkt. Tänk på att inte ha på vinägretten för tidigt utan tillsätt den precis innan du skall servera, annars tappar salladen sin spänst.