Enkelt bröd i stekpanna

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 1 röster - Betygsätt

Ett neutralt och enkelt bröd som inte kräver ugn eller micro. Perfekt när du ska svänga ihop en frukost eller lunch till dig själv😋 Som…

Läs mer 3 kommentarer Skriv ut
Enkelt bröd i stekpanna
ANNONS
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Ett neutralt och enkelt bröd som inte kräver ugn eller micro. Perfekt när du ska svänga ihop en frukost eller lunch till dig själv😋 Som tillbehör till soppan kanske? Avnjut gärna med en rejäl klick smör och matiga pålägg.

Kategori

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 1 st Ägg
 1 msk Mandelmjöl
 1 msk Pofiber
 2 msk Naturell färskost

 

Gör så här:

1

𝙑𝙞𝙨𝙥𝙖 𝙞𝙝𝙤𝙥 𝙖̈𝙜𝙜 + 𝙛𝙖̈𝙧𝙨𝙠𝙤𝙨𝙩 𝙤𝙘𝙝 𝙖𝙙𝙙𝙚𝙧𝙖 𝙨𝙚𝙙𝙖𝙣 𝙤̈𝙫𝙧𝙞𝙜𝙖 𝙞𝙣𝙜𝙧𝙚𝙙𝙞𝙚𝙣𝙨𝙚𝙧

2

𝙎𝙢𝙖̈𝙡𝙩 𝙚𝙣 𝙡𝙞𝙩𝙚𝙣 𝙠𝙡𝙞𝙘𝙠 𝙨𝙢𝙤̈𝙧 𝙞 𝙚𝙣 𝙡𝙞𝙩𝙚𝙣 𝙨𝙩𝙚𝙠𝙥𝙖𝙣𝙣𝙖 𝙤𝙘𝙝 𝙨𝙩𝙚𝙠 𝙥𝙖̊ 𝙢𝙚𝙙𝙚𝙡𝙫𝙖̈𝙧𝙢𝙚 𝙩𝙞𝙡𝙡𝙨 𝙗𝙧𝙤̈𝙙𝙚𝙩 𝙛𝙖̊𝙩𝙩 𝙛𝙞𝙣 𝙛𝙖̈𝙧𝙜 𝙤𝙘𝙝 𝙖̈𝙧 𝙩𝙤𝙧𝙧𝙩.

Enkelt bröd i stekpanna

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 st Ägg
 1 msk Mandelmjöl
 1 msk Pofiber
 2 msk Naturell färskost

Instruktioner

1

𝙑𝙞𝙨𝙥𝙖 𝙞𝙝𝙤𝙥 𝙖̈𝙜𝙜 + 𝙛𝙖̈𝙧𝙨𝙠𝙤𝙨𝙩 𝙤𝙘𝙝 𝙖𝙙𝙙𝙚𝙧𝙖 𝙨𝙚𝙙𝙖𝙣 𝙤̈𝙫𝙧𝙞𝙜𝙖 𝙞𝙣𝙜𝙧𝙚𝙙𝙞𝙚𝙣𝙨𝙚𝙧

2

𝙎𝙢𝙖̈𝙡𝙩 𝙚𝙣 𝙡𝙞𝙩𝙚𝙣 𝙠𝙡𝙞𝙘𝙠 𝙨𝙢𝙤̈𝙧 𝙞 𝙚𝙣 𝙡𝙞𝙩𝙚𝙣 𝙨𝙩𝙚𝙠𝙥𝙖𝙣𝙣𝙖 𝙤𝙘𝙝 𝙨𝙩𝙚𝙠 𝙥𝙖̊ 𝙢𝙚𝙙𝙚𝙡𝙫𝙖̈𝙧𝙢𝙚 𝙩𝙞𝙡𝙡𝙨 𝙗𝙧𝙤̈𝙙𝙚𝙩 𝙛𝙖̊𝙩𝙩 𝙛𝙞𝙣 𝙛𝙖̈𝙧𝙜 𝙤𝙘𝙝 𝙖̈𝙧 𝙩𝙤𝙧𝙧𝙩.

Enkelt bröd i stekpanna

Enkelt bröd i stekpanna
Profilbild för @lchfchristine

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/

Kommentarer

  • Tack för tipset. Har testat dessa nu både i en nonstick panna och gjutjärn. Min erfarenhet är att non stick och en klick smör funkar medans gjutjärn och smör bränner fast. Om man har olivolja i gjutjärnet funkar det bättre,men då lite kladdigare bröd.

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida