Hoppa till innehåll
Open navigation

Enkelt ugnsbröd (LCHF)

5 av 1 röst
Sparat av: st
Enkelt ugnsbröd (LCHF)
Det här är ett LCHF-bröd som är väldigt enkelt att baka och bara innehåller fem ingredienser.Ett jättegott bröd att äta nybakat med lite god ost och skinka på.Det fungerar även att göra mejerifritt om du byter ut grädden mot kokosgrädde istället.Ett naturligt glutenfritt bröd som funkar bra för dig som äter LCHF/lowcarb.Recept och bild: Lowcarbsosimple
5 av 1 röst
Sparat av: st
Portioner: 8
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 150 grader.
  • Förbered en plåt med ett bakplåtspapper på.
  • Blanda alla ingredienser i en bunke och rör ihop till en jämn smet.
  • Häll ut smeten direkt på bakplåtspappret och platta ut till 1 cm tjockt lager.
  • Ställ in i ugnen och grädda i cirka 25 minuter. Du kan sticka en tandpetare i brödet och om den är torr när du drar ut den är brödet klart.
  • Ta ut det och låt brödet svalna lite innan du skär upp det i passande bitar.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg