Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Fänkålsgratäng

Inga röster än
Fänkålsgratäng

Den här gratängen passar som tillbehör till allt mellan himmel och jord, alltså fågel, kött och fisk.

Recept hittade jag hos ICA och bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

Total tid: 35 minuter
Portioner: 4
Författare: Amonazon

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär fänkålen i bitar, spar ev, lite fänkålsdill till garnering.
  • Koka fänkålsbitarna i vatten, salt och saft från citronen i 5 minuter.
  • Lägg den avrunna fänkålen i en form med olivolja, salt, peppar, riven parmesan, zest från citronen och mandelspån.
  • Kör i ugn på 225 grader i 20 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg