Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Färsbiffar med fetaost och oliver

4,17 av 6 röster
Färsbiffar med fetaost och oliver

Ett LCHF-recept på ett alternativ till vanliga pannbiffar. Färsbiffar med fetaost och oliver, hur gott som helst vill jag lova.

Det funkar att använda nötfärs, lammfärs, blandfärs och ja, säkert fläskfärs med. Välj det du tycker är godast eller det plånboken räcker till.

På bilden har jag serverat det med lite stekta grönsaker och en enkel vitlökssås.

Använd oliver som du tycker om, det kvittar om det är svarta eller gröna.

Total tid: 35 minuter
Servings: 6
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instructions

  • Skär ner fetaosten i tärningar, cirka 1×1 cm och hacka oliverna lätt.
  • Blanda ihop alla ingredienserna i en bunke eller med en köksassistent och låt stå 10-20 minuter.
  • Stek biffar i den storlek som du själv önskar. Stek så att de får vacker färg på båda sidor. Har de inte stekt igenom helt, ställ in dem i ugnen på 150 grader en stund.
  • Servera direkt med lite goda tillbehör.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,17 from 6 votes (6 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.