Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Färsfylld paprika

5 av 1 röst
Färsfylld paprika

Färsfyllda paprikor är otroligt gott tycker jag. Det här är dessutom en färs som har lite mer smak än den vanliga, den är lite medelhavsinspirerad med oliver och fetaost.

Ett gott och mättande LCHF-recept helt enkelt!

Servera gärna med lite sallad och tzatziki till.

Total tid: 1 timme
Portioner: 6
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Hacka lök och vitlök fint. Hacka oliverna lite och gör smulor av fetaosten.
  • Blanda allt utom den rivna osten och paprikorna i en bunke och blanda ihop ordentligt till en jämn och fin färssmet.
  • Dela paprikorna på mitten och fyll dem med färs. Det skall fördelas jämnt över de sex halvorna.
  • Lägg dem i en ugnsfast form och strö en massa riven ost över.
  • Sätt in dem i ugnen på 175 grader i cirka 40 minuter. Har du stektermometer så kan du köra dem till 75 grader i kärntemperatur.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg