Färskostfyllda jordgubbar

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Ibland så behöver det inte vara alls svårt för att göra godsaker som man verkligen kan njuta av. Dessa färskostfyllda jordgubbarna är precis ett sådant…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Färskostfyllda jordgubbar | LCHF-arkivet
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivet
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Ibland så behöver det inte vara alls svårt för att göra godsaker som man verkligen kan njuta av.

Dessa färskostfyllda jordgubbarna är precis ett sådant recept och fyllningen är samma typ av fyllning som man har på en hederlig cheesecake, vilket ger en söt, syrlig och lite salt smak. En perfekt smakkombination.

Färskostfyllda jordgubbar | LCHF-arkivet

I detta receptet så tillsätter jag även lite rivet skal av citron och det är för att öka på fräschören lite extra och det bryter av fint mot jordgubbarna.

Tänk dock på att inte överäta dessa, då det blir en hel del kolhydrater snabbt. Men, som små munsbitar till en kopp kaffe på sommaren, det tycker jag allt att man kan unna sig.

 

Ingredienser

Mängd5 Portioner
 1 l Färska jordgubbarGärna riktigt stora
 150 g Färskost, naturell
 0,50 dl SötningJag använder Nick's Use Like Sugar
 0,75 tsk Vaniljextrakt
 0,50 tsk Rivet citronskal
Du behöver
 Spritspåse

 

Gör så här:

1

"Snoppa av" din jordgubbar och skär av lite av toppen så att jordgubben kan stå upp.

2

Gröp ur lite i mitten av jordgubben, dvs på den tjocka sidan, där det gröna brukar sitta.
Du kan använda en tesked eller ett litet teskedsmått typ.

3

Vispa kylskåpskall färskost med sötning, citronzest och vaniljextrakt tills det att du har en riktigt krämig konsistens.

4

Använd en spritspåse som du fyller med färskostblandningen och spritsa dina jordgubbar med så mycket kräm som du känner för.

Toppa med ett blåbär om du känner för det.

Färskostfyllda jordgubbar | LCHF-arkivet

5

Förvara dom kallt i kylskåp tills det är dags att servera.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 l Färska jordgubbarGärna riktigt stora
 150 g Färskost, naturell
 0,50 dl SötningJag använder Nick's Use Like Sugar
 0,75 tsk Vaniljextrakt
 0,50 tsk Rivet citronskal
Du behöver
 Spritspåse

Instruktioner

1

"Snoppa av" din jordgubbar och skär av lite av toppen så att jordgubben kan stå upp.

2

Gröp ur lite i mitten av jordgubben, dvs på den tjocka sidan, där det gröna brukar sitta.
Du kan använda en tesked eller ett litet teskedsmått typ.

3

Vispa kylskåpskall färskost med sötning, citronzest och vaniljextrakt tills det att du har en riktigt krämig konsistens.

4

Använd en spritspåse som du fyller med färskostblandningen och spritsa dina jordgubbar med så mycket kräm som du känner för.

Toppa med ett blåbär om du känner för det.

Färskostfyllda jordgubbar | LCHF-arkivet

5

Förvara dom kallt i kylskåp tills det är dags att servera.

Färskostfyllda jordgubbar
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida