Wow, det här var ett riktigt gott fiskrecept som jag hittade på när jag inte riktigt visste vad jag skulle laga för nåt.
Ett superenkelt och gott LCHF-recept som går snabbt att laga.
Kryddningen kan du variera gång till gång och använd gärna färska örter, så som timjan, basilika eller gräslök.
Strimla purjolöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en jämn smet.
Lägg fisken i portionsbitar i en ugnsfast form och salta och peppra dem lätt.
Fördela nu smeten över fisken så att det blir en jämnt fint lager.
Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Strimla purjolöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en jämn smet.
Lägg fisken i portionsbitar i en ugnsfast form och salta och peppra dem lätt.
Fördela nu smeten över fisken så att det blir en jämnt fint lager.
Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.