Beskrivning - Information
Wow, det här var ett riktigt gott fiskrecept som jag hittade på när jag inte riktigt visste vad jag skulle laga för nåt.
Ett superenkelt och gott LCHF-recept som går snabbt att laga.
Kryddningen kan du variera gång till gång och använd gärna färska örter, så som timjan, basilika eller gräslök.
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Strimla purjolöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en jämn smet.
Lägg fisken i portionsbitar i en ugnsfast form och salta och peppra dem lätt.
Fördela nu smeten över fisken så att det blir en jämnt fint lager.
Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Strimla purjolöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en jämn smet.
Lägg fisken i portionsbitar i en ugnsfast form och salta och peppra dem lätt.
Fördela nu smeten över fisken så att det blir en jämnt fint lager.
Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.