Fetaost och purjolöksbakad torsk

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Wow, det här var ett riktigt gott fiskrecept som jag hittade på när jag inte riktigt visste vad jag skulle laga för nåt. Ett superenkelt…

Läs mer 0 kommentarer
Fetaost och purjolöksbakad torsk
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning15 minTotalt30 min

Beskrivning - Information

Wow, det här var ett riktigt gott fiskrecept som jag hittade på när jag inte riktigt visste vad jag skulle laga för nåt.

Ett superenkelt och gott LCHF-recept som går snabbt att laga.

Kryddningen kan du variera gång till gång och använd gärna färska örter, så som timjan, basilika eller gräslök.

Ingredienser

Mängd3 Portioner
 600 g Torskfilé
 50 g Purjolök
 150 g Fetaost
 1 dl Creme Fraiche
 1 tsk Timjan
 1/2 tsk Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 nypa Cayennepeppar

Gör så här:

1

Strimla purjolöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en jämn smet.

3

Lägg fisken i portionsbitar i en ugnsfast form och salta och peppra dem lätt.

5

Fördela nu smeten över fisken så att det blir en jämnt fint lager.

7

Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 600 g Torskfilé
 50 g Purjolök
 150 g Fetaost
 1 dl Creme Fraiche
 1 tsk Timjan
 1/2 tsk Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 nypa Cayennepeppar

Instruktioner

1

Strimla purjolöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en jämn smet.

3

Lägg fisken i portionsbitar i en ugnsfast form och salta och peppra dem lätt.

5

Fördela nu smeten över fisken så att det blir en jämnt fint lager.

7

Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.

Fetaost och purjolöksbakad torsk

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida