Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Fetaost och purjolöksbakad torsk

Inga röster än
Fetaost och purjolöksbakad torsk

Wow, det här var ett riktigt gott fiskrecept som jag hittade på när jag inte riktigt visste vad jag skulle laga för nåt.

Ett superenkelt och gott LCHF-recept som går snabbt att laga.

Kryddningen kan du variera gång till gång och använd gärna färska örter, så som timjan, basilika eller gräslök.

Total tid: 30 minuter
Portioner: 3
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Strimla purjolöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en jämn smet.
  • Lägg fisken i portionsbitar i en ugnsfast form och salta och peppra dem lätt.
  • Fördela nu smeten över fisken så att det blir en jämnt fint lager.
  • Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg