Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Fetaostgratinerad falukorv

5 av 1 röst
Fetaostgratinerad falukorv

Fetaostgratinerad falukorv är ett grymt gott recept som dessutom är väldigt lättlagat.

Goda recept på falukorv tycker jag verkligen om att skapa och här kommer ytterligare ett som jag hittade på en kväll hemma.
När jag lagar falukorv hemma så använder jag i stort sett alltid Enebackens delikatessfalu som innehåller 72% kött och dessutom är väldigt god.

Total tid: 45 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180 grader.
  • Dela falukorven på mitten på längden, och skiva sedan upp de i 5 mm tjocka skivor, så du har halvmånar. Lägg de i en ugnsfast form.
  • Blanda ihop övriga ingredienser. Smaka av med lite örtsalt och peppar. Var försiktigt med saltet då både fetaosten och oliverna är rätt salta. Häll blandningen över korven.
  • Ställ in i ugnen och gratinera i cirka 30-40 minuter.
  • Servera med t ex broccolimos.
    Fetaostgratinerad falukorv
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg