Fetaostgratinerad falukorv är ett grymt gott recept som dessutom är väldigt lättlagat.
Goda recept på falukorv tycker jag verkligen om att skapa och här kommer ytterligare ett som jag hittade på en kväll hemma.
När jag lagar falukorv hemma så använder jag i stort sett alltid Enebackens delikatessfalu som innehåller 72% kött och dessutom är väldigt god.
Sätt ugnen på 180 grader.
Dela falukorven på mitten på längden, och skiva sedan upp de i 5 mm tjocka skivor, så du har halvmånar.
Lägg de i en ugnsfast form.
Ställ in i ugnen och gratinera i cirka 30-40 minuter.
Servera med t ex broccolimos.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 180 grader.
Dela falukorven på mitten på längden, och skiva sedan upp de i 5 mm tjocka skivor, så du har halvmånar.
Lägg de i en ugnsfast form.
Ställ in i ugnen och gratinera i cirka 30-40 minuter.
Servera med t ex broccolimos.
Elisabeth Carlund says:
Jättegott recept på falukorv. Har inte köpt falukorv sen barnen var små men med ökande priser så är det ju god mat OM man hittar roliga recept. Verkligen lyckat…tack!!!
Gillar dina recept överhuvudtaget och glad att dom finns då vi är rätt nya inom LCHF och det lätt blir tjatigt att göra samma mat hela tiden.