Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Fetaoströra med vitlök och persilja

Inga röster än
Fetaoströra med vitlök och persilja

Denna fetaoströra med vitlök och persilja är en otroligt enkel och lättgjord röra som du kan ha som tillbehör till en köttbit, eller bara som en god dipp till helgmyset och dippa grönsaker i.

Recept och bild: Ketokokboken

Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Du behöver

Instruktioner

  • Mixa ihop samtliga ingredienser till en jämn och fin röra.Du kan använda dig av matberedare eller stavmixer, det beror helt på vad du har hemma.Smaka av med salt och peppar.
  • Låt gärna röran stå nån timme innan du serverar den så att alla smaker får en chans att komma fram.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg