Fish & chips (low carb style)

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Antagligen den mest otraditionella traditionella fisk med strips.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Fish & chips (low carb style)
ANNONS
Profilbild för JohanSkapareJohanFörberedelse20 minTillagning40 minTotalt1 tim
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Antagligen den mest otraditionella traditionella fisk med strips.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
Fisken
 1 kg Sik (eller annan vit fisk)
"Stripsen"
 1 kg Kålrot
Såsen
 2 deciliter Smetana
 2 deciliter Majonnäs
 1 st Citron
 Ev kapris
Servering
 Vinäger

 

Gör så här:

"Stripsen"
1

Skär till strips utav kålroten och koka mjuk. In sedan i ugnen på 225 grader tills de fått lite färg.

Fisken
2

Filea siken och stek den i smör. Ta eventuellt och panera i t.ex riven parmesanost.

Såsen
3

Blanda ihop smetana och majonnäs. Hacka ättiksgurkan och tillsätt i såsen. Smaka av med salt, peppar och citronsaft (Ev kapris).

Servering
4

Servera gärna i tidningspapper. Vinägern skvätter du efter smak över rätten just innan servering.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Fisken
 1 kg Sik (eller annan vit fisk)
"Stripsen"
 1 kg Kålrot
Såsen
 2 deciliter Smetana
 2 deciliter Majonnäs
 1 st Citron
 Ev kapris
Servering
 Vinäger

Instruktioner

"Stripsen"
1

Skär till strips utav kålroten och koka mjuk. In sedan i ugnen på 225 grader tills de fått lite färg.

Fisken
2

Filea siken och stek den i smör. Ta eventuellt och panera i t.ex riven parmesanost.

Såsen
3

Blanda ihop smetana och majonnäs. Hacka ättiksgurkan och tillsätt i såsen. Smaka av med salt, peppar och citronsaft (Ev kapris).

Servering
4

Servera gärna i tidningspapper. Vinägern skvätter du efter smak över rätten just innan servering.

Fish & chips (low carb style)

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida