Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Fish & chips (low carb style)

Inga röster än

Antagligen den mest otraditionella traditionella fisk med strips.

Total tid: 1 timme
Portioner: 4
Författare: Johan

Ingredienser

Fisken

  • 1 kg Sik (eller annan vit fisk)
  • Smör

”Stripsen”

  • 1 kg Kålrot

Såsen

Servering

  • Vinäger

Instruktioner

”Stripsen”

  • Skär till strips utav kålroten och koka mjuk. In sedan i ugnen på 225 grader tills de fått lite färg.

Fisken

  • Filea siken och stek den i smör. Ta eventuellt och panera i t.ex riven parmesanost.

Såsen

Servering

  • Servera gärna i tidningspapper. Vinägern skvätter du efter smak över rätten just innan servering.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg