Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Fiskarfruns musslor

Inga röster än
Fiskarfruns musslor

När vädret är dåligt och när man kanske är lite melankolisk men vill äta något tröstande och supergott. Ja då är detta recept jag skulle tipsa om.

Fiskarfruns musslor påminner en hel del om Moules Marinières och serveras gärna tillsammans med ett gott vitlöksbröd.

Total tid: 40 minuter
Servings: 2
Author: Heikki Klaavuniemi-Odelsheim

Ingredienser

Instructions

  • Hacka och stek löken och vitlöken.
  • Häll i vinet kryddorna och hälften av persiljan. Koka upp och tillsätt musslorna och låt koka på svagare värme i några minuter.
  • När alla musslorna är öppna så tillsätter man grädden. Därefter får det sjuda tills hälften har kokat bort. Innan servering tillsätter man resten av persiljan.
    Kastrull med musslor i en krämig sås på en spis.
  • Bon apetit!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.