En supergod fläskfilé med smak av dragon och dijonsenap
Lätt att laga men smakar allt annat än lätt, en riktig smakfest för smaklökarna.
Om du hellre vill laga en mer klassisk gryta med fläskfilé så kan jag varmt rekommendera dig att prova på LCHF-arkivets goda fläskfilégryta.
Börja att skiva den putsade fläskfilén och stek i smör.
Bryn på båda sidor och lägg i en ugnsfast form
I samma panna steker man dom skivade grönsakerna, tillsätt grädde, philadelphiaost, buljongtärning, dragon, dijonsenap och krydda.
Låt puttra i ca 10 minuter.
Häll såsen över köttet.
In i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter
Innan servering riv över parmesan.
Serveras med blomkålsris, färska sparrisknoppar och cocktailtomater.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja att skiva den putsade fläskfilén och stek i smör.
Bryn på båda sidor och lägg i en ugnsfast form
I samma panna steker man dom skivade grönsakerna, tillsätt grädde, philadelphiaost, buljongtärning, dragon, dijonsenap och krydda.
Låt puttra i ca 10 minuter.
Häll såsen över köttet.
In i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter
Innan servering riv över parmesan.
Serveras med blomkålsris, färska sparrisknoppar och cocktailtomater.