Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Fläskfilé i dragonsås

4,75 av 4 röster
Fläskfilé i dragonsås

En supergod fläskfilé med smak av dragon och dijonsenap
Lätt att laga men smakar allt annat än lätt, en riktig smakfest för smaklökarna.

Om du hellre vill laga en mer klassisk gryta med fläskfilé så kan jag varmt rekommendera dig att prova på LCHF-arkivets goda fläskfilégryta.

Total tid: 50 minuter
Portioner: 4
Författare: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Instruktioner

  • Börja att skiva den putsade fläskfilén och stek i smör. Bryn på båda sidor och lägg i en ugnsfast form
    Fläskfilé med dragonsås
  • I samma panna steker man dom skivade grönsakerna, tillsätt grädde, philadelphiaost, buljongtärning, dragon, dijonsenap och krydda. Låt puttra i ca 10 minuter. Häll såsen över köttet. In i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter
    Fläskfilé med dragonsås
  • Innan servering riv över parmesan.
    Fläskfilé med dragonsås
  • Serveras med blomkålsris, färska sparrisknoppar och cocktailtomater.
    Fläskfilé med dragonsås
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,75 from 4 votes (4 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg