Fläskfilé i dragonsås

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

En supergod fläskfilé med smak av dragon och dijonsenap Lätt att laga men smakar allt annat än lätt, en riktig smakfest för smaklökarna. Om du…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Fläskfilé med dragonsås

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

Profilbild för @sockerfrittsaklartSkapare@sockerfrittsaklartFörberedelse20 minTillagning30 minTotalt50 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

En supergod fläskfilé med smak av dragon och dijonsenap
Lätt att laga men smakar allt annat än lätt, en riktig smakfest för smaklökarna.

Om du hellre vill laga en mer klassisk gryta med fläskfilé så kan jag varmt rekommendera dig att prova på LCHF-arkivets goda fläskfilégryta.

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 st Fläskfilé Cirka 700-800 g.
 1 st Purjolök
 12 st Champinjoner
 125 g Färskost
 2,50 deciliter Grädde
 2 msk Dragon
 2 msk Dijonsenap
 1 st Buljongtärning
 Tomato & herbs krydda
 Smör att steka i
ANNONS

 

Gör så här:

1

Börja att skiva den putsade fläskfilén och stek i smör.
Bryn på båda sidor och lägg i en ugnsfast form

Fläskfilé med dragonsås

2

I samma panna steker man dom skivade grönsakerna, tillsätt grädde, philadelphiaost, buljongtärning, dragon, dijonsenap och krydda.
Låt puttra i ca 10 minuter.
Häll såsen över köttet.
In i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter

Fläskfilé med dragonsås

3

Innan servering riv över parmesan.

Fläskfilé med dragonsås

4

Serveras med blomkålsris, färska sparrisknoppar och cocktailtomater.

Fläskfilé med dragonsås

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 st Fläskfilé Cirka 700-800 g.
 1 st Purjolök
 12 st Champinjoner
 125 g Färskost
 2,50 deciliter Grädde
 2 msk Dragon
 2 msk Dijonsenap
 1 st Buljongtärning
 Tomato & herbs krydda
 Smör att steka i

Instruktioner

1

Börja att skiva den putsade fläskfilén och stek i smör.
Bryn på båda sidor och lägg i en ugnsfast form

Fläskfilé med dragonsås

2

I samma panna steker man dom skivade grönsakerna, tillsätt grädde, philadelphiaost, buljongtärning, dragon, dijonsenap och krydda.
Låt puttra i ca 10 minuter.
Häll såsen över köttet.
In i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter

Fläskfilé med dragonsås

3

Innan servering riv över parmesan.

Fläskfilé med dragonsås

4

Serveras med blomkålsris, färska sparrisknoppar och cocktailtomater.

Fläskfilé med dragonsås

Fläskfilé i dragonsås
Profilbild för @sockerfrittsaklart

Recept av: @sockerfrittsaklart

Hobbybagare, inspiratör och glädjespridare. Jag gör det på mitt sätt 💕 Lchf Ketovänligt Sockerfritt Glutenfritt Alkoholfritt Hälsosam livsstil

Visa alla recept från @sockerfrittsaklart Hemsida https://www.instagram.com/sockerfrittsaklart/
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida