Fläskfilé i dragonsås

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

En supergod fläskfilé med smak av dragon och dijonsenap Lätt att laga men smakar allt annat än lätt, en riktig smakfest för smaklökarna.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Fläskfilé med dragonsås
ANNONS
86f8d98a89bc3d9c550946f3ca4cd011?s=96&d=mm&r=gSkapare@sockerfrittsaklartFörberedelse20 minTillagning30 minTotalt50 min

Beskrivning - Information

En supergod fläskfilé med smak av dragon och dijonsenap
Lätt att laga men smakar allt annat än lätt, en riktig smakfest för smaklökarna.

ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 st Fläskfilé Cirka 700-800 g.
 1 st Purjolök
 12 st Champinjoner
 125 g Färskost
 2,50 deciliter Grädde
 2 msk Dragon
 2 msk Dijonsenap
 1 st Buljongtärning
 Tomato & herbs krydda
 Smör att steka i
ANNONS

Gör så här:

1

Börja att skiva den putsade fläskfilén och stek i smör.
Bryn på båda sidor och lägg i en ugnsfast form

Fläskfilé med dragonsås

2

I samma panna steker man dom skivade grönsakerna, tillsätt grädde, philadelphiaost, buljongtärning, dragon, dijonsenap och krydda.
Låt puttra i ca 10 minuter.
Häll såsen över köttet.
In i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter

Fläskfilé med dragonsås

3

Innan servering riv över parmesan.

Fläskfilé med dragonsås

4

Serveras med blomkålsris, färska sparrisknoppar och cocktailtomater.

Fläskfilé med dragonsås

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 st Fläskfilé Cirka 700-800 g.
 1 st Purjolök
 12 st Champinjoner
 125 g Färskost
 2,50 deciliter Grädde
 2 msk Dragon
 2 msk Dijonsenap
 1 st Buljongtärning
 Tomato & herbs krydda
 Smör att steka i

Instruktioner

1

Börja att skiva den putsade fläskfilén och stek i smör.
Bryn på båda sidor och lägg i en ugnsfast form

Fläskfilé med dragonsås

2

I samma panna steker man dom skivade grönsakerna, tillsätt grädde, philadelphiaost, buljongtärning, dragon, dijonsenap och krydda.
Låt puttra i ca 10 minuter.
Häll såsen över köttet.
In i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter

Fläskfilé med dragonsås

3

Innan servering riv över parmesan.

Fläskfilé med dragonsås

4

Serveras med blomkålsris, färska sparrisknoppar och cocktailtomater.

Fläskfilé med dragonsås

Fläskfilé i dragonsås

Recept av: @sockerfrittsaklart

Hobbybagare, inspiratör och glädjespridare. Jag gör det på mitt sätt 💕 Lchf Ketovänligt Sockerfritt Glutenfritt Alkoholfritt Hälsosam livsstil

Visa alla recept från @sockerfrittsaklart Hemsida https://www.instagram.com/sockerfrittsaklart/
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*Namn
*Email
Hemsida