Beskrivning - Information
En supergod fläskfilé med smak av dragon och dijonsenap
Lätt att laga men smakar allt annat än lätt, en riktig smakfest för smaklökarna.
Ingredienser
Gör så här:
Börja att skiva den putsade fläskfilén och stek i smör.
Bryn på båda sidor och lägg i en ugnsfast form
I samma panna steker man dom skivade grönsakerna, tillsätt grädde, philadelphiaost, buljongtärning, dragon, dijonsenap och krydda.
Låt puttra i ca 10 minuter.
Häll såsen över köttet.
In i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter
Innan servering riv över parmesan.
Serveras med blomkålsris, färska sparrisknoppar och cocktailtomater.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja att skiva den putsade fläskfilén och stek i smör.
Bryn på båda sidor och lägg i en ugnsfast form
I samma panna steker man dom skivade grönsakerna, tillsätt grädde, philadelphiaost, buljongtärning, dragon, dijonsenap och krydda.
Låt puttra i ca 10 minuter.
Häll såsen över köttet.
In i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter
Innan servering riv över parmesan.
Serveras med blomkålsris, färska sparrisknoppar och cocktailtomater.