En av många varianter på LCHF fläskpannkaka, men i det här receptet tillagas pannkakan i airfryer och den får god smak av en liten mängd västerbottenost i smeten men det går att utesluta eller bytas ut mot annan ost.
Receptet är för en liten pannkaka som räcker till 2 personer.
Om man vill göra en större pannkaka så måste tiden i airfryern ökas och kanske måste graderna sänkas lite för att inte få en bränd yta.
Servera pannkakan med tinade lingon.
Bilderna är mina egna.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/
Kör bacon/fläsk i airfryern på 190° i 7-8 minuter
Vispa ägg och grädde, rör ner keso och (om du vill) lite västerbottenost.
Strö över riven ost
Kör pannkakan i airfryern på 160° i 15-20 minuter tills pannkakan stannat och fått fin färg.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Kör bacon/fläsk i airfryern på 190° i 7-8 minuter
Vispa ägg och grädde, rör ner keso och (om du vill) lite västerbottenost.
Strö över riven ost
Kör pannkakan i airfryern på 160° i 15-20 minuter tills pannkakan stannat och fått fin färg.