En av många varianter på LCHF fläskpannkaka, men i det här receptet tillagas pannkakan i airfryer och den får god smak av en liten mängd västerbottenost i smeten men det går att utesluta eller bytas ut mot annan ost.
Receptet är för en liten pannkaka som räcker till 2 personer.
Om man vill göra en större pannkaka så måste tiden i airfryern ökas och kanske måste graderna sänkas lite för att inte få en bränd yta.
Servera pannkakan med tinade lingon.
Bilderna är mina egna.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

Strimla bacon/fläsk och lägg i en form som passar i din airfryer.
Kör bacon/fläsk i airfryern på 190° i 7-8 minuter
Vispa ägg och grädde, rör ner keso och (om du vill) lite västerbottenost.
Strö över riven ost
Kör pannkakan i airfryern på 160° i 15-20 minuter tills pannkakan stannat och fått fin färg.
Ingredienser
Instruktioner
Strimla bacon/fläsk och lägg i en form som passar i din airfryer.
Kör bacon/fläsk i airfryern på 190° i 7-8 minuter
Vispa ägg och grädde, rör ner keso och (om du vill) lite västerbottenost.
Strö över riven ost
Kör pannkakan i airfryern på 160° i 15-20 minuter tills pannkakan stannat och fått fin färg.