Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Flätad baconpizza LCHF

Inga röster än
Flätad baconpizza LCHF

Lchf pizza kan göras på 1000 olika sätt, den här pizzan har flätad bacon som botten.
Jag har sett varianter av den här pizzan på nätet och det här är hur jag gjorde min.
Man kan förstås välja att lägga på vilken topping man föredrar.
I min version la jag ut tomatpuré, tomater, salladslök och 2 sorters ost.

För fler bilder på hur du gör pizza, klicka här: Fler bilder
Recept och bild är mina egna.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/
Alternativa pizzabottnar är dessa: Fat head | Annicas pizza

Glöm för allt i världen inte bort att göra en god pizzasallad med, som fräschar upp hela upplevelsen.

Total tid: 30 minuter
Portioner: 1
Författare: Amonazon

Ingredienser

Botten

Topping

  • 1 msk tomatpuré
  • 1 näve riven valfri ost
  • 4 cocktailtomater
  • 1 hackad salladslök
  • 2 nävar riven valfri ost
  • 2 nypor pizzakrydda

Instruktioner

Botten

  • Sätt ugnen på 180 gr grill varmluft.
  • Ta fram en plåt med bakplåtspapper.
  • Fläta baconskivorna till en fyrkant på bakplåtspappret.
  • Sätt in i ugnen i 10 minuter.

Topping

  • Ta ut plåten med baconet.
  • Höj värmen på ugnen till 230 gr grill varmluft.
  • Bred på tomatpuré på baconflätan.
  • Strö över en näve valfri ost (jag tog västerbottenost).
  • Skiva tomater och salladslök och lägg ovanpå osten.
  • Strö över 2 nävar valfri ost (jag tog riven tacoost).
  • Strö över lite tacokrydda.
  • Sätt in pizzan i ugnen i 10 minuter, håll koll så inte pizzan bränns.
  • Låt pizzan svalna lite innan du hugger in.
  • Servera med t.ex sallad och en klick bearnaise.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg