Fluffiga mättande pannkakor med tydlig smak av kardemumma, mandel och kokos. Serveringsförslag smör, salmbär, hallon, blåbär eller grädde.
Kolla gärna in min instagram för mer inspiration lchf.nea
Om du gillar pannkakor, då måste du spana in mitt riktigt goda recept på pannkaka!
Det är ett recept som jag tycker är väldigt likt vanliga pannkakor, men utan en massa spannmål och kolhydrater.
Blanda alla torra ingredienser i en skål, vänd sedan ner försiktigt i äggfluffet.
Stek ca 1 dl smet per pannkaka i mycket kokosolja i medel-låg temp. För att de ska poppa upp använd lock på stekpannan. Ha tålamod, stek 3-4 min på varje sida och låt genomstekas innan vändning och använd locket även efter vändning.
Sedan är det bara att servera efter önskemål. Kanske som en pannkakstårta om man vill det.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda alla torra ingredienser i en skål, vänd sedan ner försiktigt i äggfluffet.
Stek ca 1 dl smet per pannkaka i mycket kokosolja i medel-låg temp. För att de ska poppa upp använd lock på stekpannan. Ha tålamod, stek 3-4 min på varje sida och låt genomstekas innan vändning och använd locket även efter vändning.
Sedan är det bara att servera efter önskemål. Kanske som en pannkakstårta om man vill det.