Fluffiga mejerifria muffins

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Här har ni ett recept på mejerifria muffins som blir riktigt fluffiga med. Det är en fördel att använda en muffinsplåt, men det går säkert…

Läs mer 2 kommentarer Skriv ut
Fluffiga mejerifria muffins
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Här har ni ett recept på mejerifria muffins som blir riktigt fluffiga med.

Det är en fördel att använda en muffinsplåt, men det går säkert att enbart använda sig av vanliga muffinsformar av papper.

Receptet ger 6 muffins.

Här kan du beställa muffinsformar av olika slag: Beställ muffinsformar

Recept och bild: Low carb so simple

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner
 0,75 dl Sötning
 2 msk Mineralvatten (naturell)
 3 Ägg
 2 tsk Bakpulver

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Ta en muffinsplåt och lägg i vanliga muffinsformar.Blanda kokosmjöl och bakpulver i en skål.

3

Vispa ägg, mineralvatten och sötningsmedel tills det är ordentligt blandat.

4

Vispa ner mjölet och bakpulvret i äggblandningen och vispa tills det är slätt.

5

Fördela smeten i muffinsformarna (6 st).

6

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 20 minuter. Testa genom att trycka en tandpetare i mitten av en muffin. Om tandpetare än torr när du drar ut den är det klart, har den smet på sig behöver det gräddas lite till.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 0,75 dl Sötning
 2 msk Mineralvatten (naturell)
 3 Ägg
 2 tsk Bakpulver

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Ta en muffinsplåt och lägg i vanliga muffinsformar.Blanda kokosmjöl och bakpulver i en skål.

3

Vispa ägg, mineralvatten och sötningsmedel tills det är ordentligt blandat.

4

Vispa ner mjölet och bakpulvret i äggblandningen och vispa tills det är slätt.

5

Fördela smeten i muffinsformarna (6 st).

6

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 20 minuter. Testa genom att trycka en tandpetare i mitten av en muffin. Om tandpetare än torr när du drar ut den är det klart, har den smet på sig behöver det gräddas lite till.

Fluffiga mejerifria muffins
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida