Beskrivning - Information
Detta recept på miniwraps tillkom när jag ville ha något LCHF-anpassat typ minitortillabröd att lägga kanelkryddat ankkött, grönsaker och dippsås på.
Andra förslag på vad man kan lägga på wrapsen:
Räkor, smetana, röd lök och rom.
Sallad, tomat, ost och skinka.
Tacofärs och guacamole.
Kallrökt/gravad lax och pepparrotsgrädde.
O.s.v...
Man kan naturligtvis göra några stora wraps ist.f. minivarianten.
Recept och bild är mina egna.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Vispa äggvitor och salt fluffigt.
Rör ner gulorna, (zest) och fiber husk försiktigt utan att förstöra äggvitefluffet.
Låt smeten vila i 5 minuter.
Låt smöret smälta i stekpanna på medelhög värme.
Stek små plättar ca 2 minuter på varje sida.
Låt dem svalna med smörgåspapper mellan wrapsen.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Vispa äggvitor och salt fluffigt.
Rör ner gulorna, (zest) och fiber husk försiktigt utan att förstöra äggvitefluffet.
Låt smeten vila i 5 minuter.
Låt smöret smälta i stekpanna på medelhög värme.
Stek små plättar ca 2 minuter på varje sida.
Låt dem svalna med smörgåspapper mellan wrapsen.