Fluffiga mini äggwraps

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Detta recept på miniwraps tillkom när jag ville ha något LCHF-anpassat typ minitortillabröd att lägga kanelkryddat ankkött, grönsaker och dippsås på. Andra förslag på vad…

Läs mer 0 kommentarer
Fluffiga mini äggwraps
cooked_user_7403SkapareAmonazonFörberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Beskrivning - Information

Detta recept på miniwraps tillkom när jag ville ha något LCHF-anpassat typ minitortillabröd att lägga kanelkryddat ankkött, grönsaker och dippsås på.
Andra förslag på vad man kan lägga på wrapsen:
Räkor, smetana, röd lök och rom.
Sallad, tomat, ost och skinka.
Tacofärs och guacamole.
Kallrökt/gravad lax och pepparrotsgrädde.
O.s.v...
Man kan naturligtvis göra några stora wraps ist.f. minivarianten.

Recept och bild är mina egna.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 nypa salt
 Zest från 1/2 ekologisk citron (valbart)
 1 msk smör

Gör så här:

1

Vispa äggvitor och salt fluffigt.

2

Rör ner gulorna, (zest) och fiber husk försiktigt utan att förstöra äggvitefluffet.

3

Låt smeten vila i 5 minuter.

4

Låt smöret smälta i stekpanna på medelhög värme.

5

Stek små plättar ca 2 minuter på varje sida.

6

Låt dem svalna med smörgåspapper mellan wrapsen.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 nypa salt
 Zest från 1/2 ekologisk citron (valbart)
 1 msk smör

Instruktioner

1

Vispa äggvitor och salt fluffigt.

2

Rör ner gulorna, (zest) och fiber husk försiktigt utan att förstöra äggvitefluffet.

3

Låt smeten vila i 5 minuter.

4

Låt smöret smälta i stekpanna på medelhög värme.

5

Stek små plättar ca 2 minuter på varje sida.

6

Låt dem svalna med smörgåspapper mellan wrapsen.

Fluffiga mini äggwraps

Recept av: AmonazonEdman

LCHF sedan jan 2015 Laktosfritt jan 2016 Karragenanfritt juli 2017 Mamma Matte Maka Stockholm Sweden

Visa alla recept från AmonazonEdman Hemsida

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida