Foliegrillad abborre är en absolut favorit att t.ex äta ute direkt vid grillen eller brasan. Enkelt att göra klart hemma och sen bara grilla och äta den direkt.
Receptet är att se som inspiration då det inte finns några måttangivelser alls. Här handlar det om att gå på lite känsla och testa sig fram.
Om du inte vill använda folie, så kan du göra detta i bakplåtspapper istället, men då får du köra dina knyten i ugnen istället, på kanske 200°C.
Jag har inte satt ut några mått på hur mycket, utan detta är mer på känsla. Blir oftast bra ändå så våga testa. Ta lite av varje skall vara ett rejält paket ändå.
Skär upp alla grönsaker i lagom stora bitar och fisken kan du skära i lite större bitar.
Lägg allt i högar på folie och häll på lite vin, kryddor och toppa med några klickar smör.
"Knyt ihop" paketen och lägga på grillen, på indirekt värme.
Det tar mellan 20-30 minuter på ett ungefär.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Jag har inte satt ut några mått på hur mycket, utan detta är mer på känsla. Blir oftast bra ändå så våga testa. Ta lite av varje skall vara ett rejält paket ändå.
Skär upp alla grönsaker i lagom stora bitar och fisken kan du skära i lite större bitar.
Lägg allt i högar på folie och häll på lite vin, kryddor och toppa med några klickar smör.
"Knyt ihop" paketen och lägga på grillen, på indirekt värme.
Det tar mellan 20-30 minuter på ett ungefär.