Hoppa till innehåll

Foliegrillad abborre

Inga röster än
Sparat av: st
Foliegrillad abborre

Foliegrillad abborre är en absolut favorit att t.ex äta ute direkt vid grillen eller brasan. Enkelt att göra klart hemma och sen bara grilla och äta den direkt.

Receptet är att se som inspiration då det inte finns några måttangivelser alls. Här handlar det om att gå på lite känsla och testa sig fram.

Om du inte vill använda folie, så kan du göra detta i bakplåtspapper istället, men då får du köra dina knyten i ugnen istället, på kanske 200°C.

Inga röster än
Sparat av: st
Författare: Lasse

Ingredienser

Instruktioner

  • Jag har inte satt ut några mått på hur mycket, utan detta är mer på känsla. Blir oftast bra ändå så våga testa. Ta lite av varje skall vara ett rejält paket ändå.
  • Skär upp alla grönsaker i lagom stora bitar och fisken kan du skära i lite större bitar.
  • Lägg allt i högar på folie och häll på lite vin, kryddor och toppa med några klickar smör.
  • “Knyt ihop” paketen och lägga på grillen, på indirekt värme. Det tar mellan 20-30 minuter på ett ungefär.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg