Foliegrillade fiskknyten
0
Innehåll
Att göra foliegrillade fiskknyten är ett perfekt sätt att rensa kylskåpet för du har möjlighet att rensa ut en massa grönsaker som är på väg att bli dåliga.
Jag brukar alltid variera mig på olika sätt och i detta receptet så specificerar jag inte exakt vad som skall vara i själva knytet när det gäller grönsaker, utan du får själv välja det.
Saker man dock kan ha i är följande:
Ja, listan kan göras lång. Använd sånt du tycker är gott helt enkelt.
När det gäller fisk så kan du använda fisk som du själv tycker är gott, men lax och torsk funkar alltid.
Total tid: 45 minuter
Portioner: 2
Ingredienser
Instruktioner
- Börja med att skära ner fisken i ganska stora bitar. Det blir godare då om fisken får ha lite storlek.
- Skär ner grönsakerna. Tänk på att de grönsaker som kan behöva lite längre tillagning kan du skära lite mindre.
- Dela upp fisken och grönsakerna i mitten på två stora ark med grillfolie.
- Salta och peppra lite.
- Packa ihop knytena ordentligt så att de håller tätt. Eventuellt kan du packa in dem i ytterligare ett folieark ifall det första skulle gå sönder på grillen.
- Placera dem på grillen, gärna i indirekt värme med locket på grillen i cirka 25 minuter.
- Öppna upp och servera med en klick crème fraiche.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!