Foliegrillade fiskknyten

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Att göra foliegrillade fiskknyten är ett perfekt sätt att rensa kylskåpet för du har möjlighet att rensa ut en massa grönsaker som är på väg…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Foliegrillade fiskknyten
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse20 minTillagning25 minTotalt45 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Att göra foliegrillade fiskknyten är ett perfekt sätt att rensa kylskåpet för du har möjlighet att rensa ut en massa grönsaker som är på väg att bli dåliga.

Jag brukar alltid variera mig på olika sätt och i detta receptet så specificerar jag inte exakt vad som skall vara i själva knytet när det gäller grönsaker, utan du får själv välja det.

Saker man dock kan ha i är följande:

Ja, listan kan göras lång. Använd sånt du tycker är gott helt enkelt.

När det gäller fisk så kan du använda fisk som du själv tycker är gott, men lax och torsk funkar alltid.

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 400 g Fisk
 500 g Grönsaker
 100 g Smör
 1 st Citron
 2 msk Dill (färsk, hackad)
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

 

Gör så här:

1

Börja med att skära ner fisken i ganska stora bitar. Det blir godare då om fisken får ha lite storlek.

3

Skär ner grönsakerna. Tänk på att de grönsaker som kan behöva lite längre tillagning kan du skära lite mindre.

5

Dela upp fisken och grönsakerna i mitten på två stora ark med grillfolie.

7

Salta och peppra lite.

9

Pressa en halv citron över varje knyte och lägg smöret i klickar ovanpå varje hög (50 gram var). Ringla lite olivolja över.

11

Packa ihop knytena ordentligt så att de håller tätt. Eventuellt kan du packa in dem i ytterligare ett folieark ifall det första skulle gå sönder på grillen.

13

Placera dem på grillen, gärna i indirekt värme med locket på grillen i cirka 25 minuter.

15

Öppna upp och servera med en klick crème fraiche.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 400 g Fisk
 500 g Grönsaker
 100 g Smör
 1 st Citron
 2 msk Dill (färsk, hackad)
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Börja med att skära ner fisken i ganska stora bitar. Det blir godare då om fisken får ha lite storlek.

3

Skär ner grönsakerna. Tänk på att de grönsaker som kan behöva lite längre tillagning kan du skära lite mindre.

5

Dela upp fisken och grönsakerna i mitten på två stora ark med grillfolie.

7

Salta och peppra lite.

9

Pressa en halv citron över varje knyte och lägg smöret i klickar ovanpå varje hög (50 gram var). Ringla lite olivolja över.

11

Packa ihop knytena ordentligt så att de håller tätt. Eventuellt kan du packa in dem i ytterligare ett folieark ifall det första skulle gå sönder på grillen.

13

Placera dem på grillen, gärna i indirekt värme med locket på grillen i cirka 25 minuter.

15

Öppna upp och servera med en klick crème fraiche.

Foliegrillade fiskknyten
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida