Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Frallor och tekakor

3,37 av 11 röster
Skapat: 15 februari, 2019
Senast ändrat: 1 april, 2024
Frallor och tekakor

Det här är ett gott bröd som kan varieras på många sätt. Brödet smakar nästan som ett vanligt bröd och fungerar även att rosta i brödrosten.
Besök mig gärna på www.instagram.com/60kilolchf för mer inspiration.

Total tid: 30 minuter
Servings: 6
Author: 60kilolchf

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180 grader.
  • Blanda ägg, creme fraiche och vatten. Blanda sedan i resten av ingredienserna.
    En blandning av mandelmjöl och vatten i en skål, med en grynig och krämig konsistens.
  • Låt stå medan du lägger ett bakplåtspapper på en plåt. Rulla 6-7 bullar och lägg på plåten. Platta till ’tekakor’ eller platta inte alls för att få ’frallor’.
  • Grädda i 15-20 minuter i mitten av ugnen. Låt svalna innan du skär dem.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,37 from 11 votes (11 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.