Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Fransk kycklinggryta

4,25 av 4 röster
Fransk kycklinggryta

Den här rätten skapades verkligen av en känsla av att jag var sugen på syltlök och kapris, men visste inte alls hur jag skulle göra för att få in det i maten. Lite funderingar och tankar, sen så hade jag skapat en riktigt god gryta som jag kallar Fransk kycklinggryta.

Syltlök, kapris och fransk senap i en krämig blandning tillsammans med kyckling. Ett vinnande koncept som blev riktigt gott!

Jag valde att servera med shiratakinudlar, men det går lika bra att servera med blomkålsris eller bara en god grönsallad till.

Total tid: 30 minuter
Portioner: 3
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Strimla bacon och skär kycklingen i mindre bitar och löken i båtar. Bryn i lite smör. Salta och peppra.
  • Tillsätt övriga ingredienser utom persiljan.
  • Låt puttra cirka 10 minuter tills såsen har en fin simmig konsistens.
  • Tillsätt persiljan precis innan servering och njut.
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,25 from 4 votes (4 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg