Den här rätten skapades verkligen av en känsla av att jag var sugen på syltlök och kapris, men visste inte alls hur jag skulle göra för att få in det i maten. Lite funderingar och tankar, sen så hade jag skapat en riktigt god gryta som jag kallar Fransk kycklinggryta.
Syltlök, kapris och fransk senap i en krämig blandning tillsammans med kyckling. Ett vinnande koncept som blev riktigt gott!
Jag valde att servera med shiratakinudlar, men det går lika bra att servera med blomkålsris eller bara en god grönsallad till.
Tillsätt övriga ingredienser utom persiljan.
Låt puttra cirka 10 minuter tills såsen har en fin simmig konsistens.
Tillsätt persiljan precis innan servering och njut.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!