Laxbiffar tycker jag kan vara något otroligt gott. Just dessa laxbiffar har jag valt att smaksätta med lite lime, koriander, chili och vitlök.
De funkar precis lika bra till fiskburgare.
Yoghurten som är till, den ger ytterligare en nyans av fräschör till rätten.
Jag serverade det hela med lite blomkål- och broccolipuré men det funkar ju lika bra med lite smörstekta grönsaker.
Riv gurkan på den grova sidan.
Skiva rödlöken tunt.
Blanda ihop alla ingredienser i en matberedare till en ganska så jämn smet.
Har du inte matberedare, då får du hacka allt fint för hand, men en matberedare är verkligen att föredra.
Klicka ut små högar i den storlek som du vill ha biffarna, direkt i en varm panna med olivolja. Sen kan du platta till de i pannan.
Stek på medelhög värme tills de har fått vacker gyllene färg, vänd och stek en liten stund till.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Riv gurkan på den grova sidan.
Skiva rödlöken tunt.
Blanda ihop alla ingredienser i en matberedare till en ganska så jämn smet.
Har du inte matberedare, då får du hacka allt fint för hand, men en matberedare är verkligen att föredra.
Klicka ut små högar i den storlek som du vill ha biffarna, direkt i en varm panna med olivolja. Sen kan du platta till de i pannan.
Stek på medelhög värme tills de har fått vacker gyllene färg, vänd och stek en liten stund till.