Fried rice LCHF-style

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 5 röster - Betygsätt

Fried rice, stekt ris med en svensk touch. Denna rätt kan man kombinera i oändligheten. För mer asiatiska smaker tillsätt gärna 1 tsk sesamolja eller…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Fried rice LCHF-style
ANNONS
cooked_user_8139SkapareLinnea BerggrenFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Fried rice, stekt ris med en svensk touch. Denna rätt kan man kombinera i oändligheten. För mer asiatiska smaker tillsätt gärna 1 tsk sesamolja eller fisksås istället för grädden. Skinkan kan bytas ut till kyckling eller biff.

Kolla gärna in min instagram för mer inspiration lchf.nea

Kategori

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 3 deciliter Blomkålsris
 2 msk Grädde
 1 st Ägg
 1 dl Babyspenat
 1 dl Skinka
 2 krm Salt
 2 krm Peppar
 2 msk Olivolja

 

Gör så här:

1

Gör blomkålsris genom att pulsmixa blomkål i en matberedare alternativt riva blomkålen eller hacka den. Låt koka i 30-60 sek och häll ut vattnet i ett durkslag. Låt gärna stå länge och rinna ur all vätska.

2

Hetta upp oljan i en panna på hög värme. Fräs vitlöken, häll sedan i blomkålsriset, skinkan och spenaten. Salta och peppra efter smak.

3

Knäck i ett ägg och grädden, rör runt snabbt i stekpannan så allt blandas och genomsteks. Serveras direkt

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.8 / 5. Antal röster: 5

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 deciliter Blomkålsris
 2 msk Grädde
 1 st Ägg
 1 dl Babyspenat
 1 dl Skinka
 2 krm Salt
 2 krm Peppar
 2 msk Olivolja

Instruktioner

1

Gör blomkålsris genom att pulsmixa blomkål i en matberedare alternativt riva blomkålen eller hacka den. Låt koka i 30-60 sek och häll ut vattnet i ett durkslag. Låt gärna stå länge och rinna ur all vätska.

2

Hetta upp oljan i en panna på hög värme. Fräs vitlöken, häll sedan i blomkålsriset, skinkan och spenaten. Salta och peppra efter smak.

3

Knäck i ett ägg och grädden, rör runt snabbt i stekpannan så allt blandas och genomsteks. Serveras direkt

Fried rice LCHF-style
Profilbild för Linnea Berggren

Recept av: Linnea Berggren

Visa alla recept från Linnea Berggren Hemsida

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida